Hamburger SV vinder voldsomt vigtig kamp og holder liv i oprykningsdrømme

Hamburger SV vinder voldsomt vigtig kamp og holder liv i oprykningsdrømmeProfimedia
Der er drama for alle pengene i den næstbedste tyske række, hvor tre hold kæmper om de to øverste pladser.

Fredag aften bød på en enormt spændende kamp på Volksparkstadion, hvor Hamburger SV tog imod St Pauli

HSV kæmper i øjeblikket for at holde sig til i toppen af 2. Bundesligaen og muligheden for at rykke op i den bedste tyske række. Det krævede en sejr mod St Pauli, men det blev en voldsomt spændende affære.

Det startede nemlig skidt for hjemmeholdet, der kom bagud efter 36 minutter. Det lykkedes dog for Jonas David at få udlignet lige inden pausen, og det mål gav hjemmeholdets fans og spillere tro på, at sejren kunne komme i hus.

HSV kom nemlig blæsende ud til anden halvleg, hvor de meget hurtigt fik scoret til både 2-1 og 3-1, og så lignede holdet fra Hamburger en sikker vinder, men i det 71. minut reducerede St Pauli og skabte ny spænding i kampen.

Seks minutter senere lavede St Pauli dog selvmål, og selvom gæsterne fik reduceret minuttet efter, så endte den hæsblæsende kamp med en HSV-sejr.

Et andet tophold i 2. Bundesliga er Darmstadt, som indtager førstepladsen. De spillede på samme tid fredag aften og hentede en 2-1-sejr over Karlsruhe. Dermed er Darmstadt fem point foran HSV på andenpladsen.

HSV kan dog miste andenpladsen til Heidenheim, som med en sejr søndag kan komme foran HSV med et point.