HSV afslutter vild stime for tophold med tiltrængt sejr i Düsseldorf

Jean-Luc Dompe scorede målet til 1:0 i Hamborg.
Jean-Luc Dompe scorede målet til 1:0 i Hamborg.ČTK / DPA / Roland Weihrauch
Med sin første udesejr i 65 dage fik HSV en meget tiltrængt sejr i håbet om oprykning til Bundesligaen, da de på imponerende vis satte 2. Bundesligas tophold Fortuna Düsseldorf til vægs på udebane med en 3-0 sejr.

Dermed reducerede Steffen Baumgarts mandskab afstanden til ligaens førerhold til to point. Med sejren afsluttede HSV også en imponerende stime for Fortuna Düsseldorf på 21 kampe uden nederlag.

Kampen fik en spektakulær start, da Jean-Luc Dompe allerede efter otte minutter gav gæsterne føringen på et drømmemål. Dompe opsnappede bolden på egen halvdel, førte bolden hen over midten i enormt og afsluttede fra kanten af straffesparksfeltet med et kanonskud oppe i fjerneste hjørne.

Bedømmelse af spillere: Düsseldorf vs. Hamborg
Bedømmelse af spillere: Düsseldorf vs. HamborgFlashscore

Begge hold skabte talrige chancer kampen igennem, men det blev afgørende at hjemmeholdets Giovanni Haag blev udvist ni minutter før tid for at have haft hånd på bolden i feltet. På det efterfølgende straffespark scorede Robert Glatzl til 2-0 og samme spiller lukkede kampen i tillægstiden med endnu et mål efter et kontraangreb.

Trods sejren ligger HSV blot nr. fem i tabellen med med kun to points op til Fortuna Düsseldorf.