HSV tager fjerde sejr i træk og topper tabellen i 2. Bundesliga

2. Bundesliga: HSV rolig mod Rostock, 96 vinder ude, hård oprykningsduel
2. Bundesliga: HSV rolig mod Rostock, 96 vinder ude, hård oprykningsduelProfimedia
HSV noterede sig søndag for deres fjerde sejr i træk, da de vandt topopgøret hjemme mod Hansa Rostock stensikkert med 2-0 og dermed bevarede deres position i toppen af tabellen.

Begge hold stod solidt i forsvarkæderne i en kamp, der var meget fattig på chancer, men hjemmeholdet tog føringen lige før halvleg, da Ludovic Reis modtog en aflevering fra  Jean-Luc Dompé i feltet, snurrede elegant rundt om sin direkte oppasser, og sparkede bolden i det korte hjørne uden chance for Hansa Rostocks målmand Markus Kolke,

Til kampcentret: Hamburger SV vs. Hansa Rostock

Resultaterne af kampen
Resultaterne af kampenFlashscore

Tre minutter ind i 2. halvleg var Reis så oplægger til HSV´s andet mål, da han lagde bolden til rette for László Bénes, som fra kanten af feltet sparkede bolden flot ind i det korte hjørne til stor jubel for de 65.000 på det udsolgte Volksparkstadion.

Efter 51 minutter burde hjemmeholdet så have gjort det til 3-0, da Jean-Luc Dompé på målstregen på en eller anden måde fik skubbet uden om stolpen. Det gjorde dog knap så meget, da Hansa Rostock ikke havde noget modsvar til HSV's fejlfrie præstation, og dermed holdt de fast i deres position i toppen af tabellen.