Kæmpe målmandsblundere stjæler overskrifterne i vild duel mellem Paderborn og HSV

SC Paderborn smed to føringer væk mod HSV.
SC Paderborn smed to føringer væk mod HSV.ČTK / imago sportfotodienst / nordphoto GmbH/ Witke
Tre tophold var i aktion lørdag eftermiddag på 7. spilledag i 2. Bundesliga. Hamburger SV og SC Paderborn spillede uafgjort 2:2 (1:1) i et direkte opgør mellem to af deres rivaler. Profitten af dette resultat er 1. FC Magdeburg, som vandt 2:1 (1:1) hos SV Darmstadt 98 og ligger på andenpladsen for tiden - Liljerne ligger fortsat på 15. pladsen i tabellen, men Schalke kan stadig overhale dem i løbet af aftenen. I den tredje kamp spillede SSV Jahn Regensburg og 1. FC Kaiserslautern uafgjort med 0-0.

Hamburger SV vs. SC Paderborn 2:2

Hamburger SV og SC Paderborn formåede ikke at tage springet op til oprykningspladserne i forfølgelserduellen i 2. Bundesliga. Efter en meget underholdende anden halvleg blev resultatet 2:2 (0-0) lørdag, hvor Steffen Baumgart to gange så sit hold udligne to gange mod sit tidligere mandskab. Paderborn (13 point) og Hamborg (12) mistede dermed den umiddelbare kontakt med ligaens førerhold Fortuna Düsseldorf (17) for tiden.

Bedømmelse af spillere: Hamborg vs. Paderborn
Bedømmelse af spillere: Hamborg vs. PaderbornFlashscore

Gæsterne kom foran to gange ved Filip Bilbija (46./60.), den 24-åriges første mål i 2. Bundesligai sin karriere. Hamburgs to centerforwards Robert Glatzel (54') og Davie Selke (67'), som begge startede inde, udlignede.

Indtil pausen var det en duel uden højdepunkter. HSV havde mest boldkontrol, men Paderborn forsvarede sig konsekvent på deres egen tredjedel - så der var næsten ingen reelle målchancer til nogen af siderne.

Umiddelbart efter pausen indhentede begge hold dog det forsømte, og især to store målmandsfejl på bare seks minutter i anden halvleg stjal fokus.

Der var spillet mindre end et minut, da gæseternes Aaron Zehnter på en hurtig kontra fandt Filip Bilbija, der let kunne kunne gøre det til 1-0 fra kort afstand mod et passivt HSV-forsvar.

Statistik: Hamborg vs. Paderborn
Statistik: Hamborg vs. PaderbornFlashscore

Men efter 54 minutter fik hjemmeholdet udlignet, da Paderborns Pelle Boevink lod Glatzels ret ufarlige skud glide gennem sine ben. Men endnu en kæmpe målmandsfejl fulgte bare seks minutter senere, da Matheo Raab ilede ud af sit mål i den nu silende regn for at cleare en bold, men fik klodset afleveret den lige i fødderne Bilbija, som let kunne lobbe bolden i kassen.

Davie Selke fik udlignet for hjemmeholdet efter 67 minutter, og så troede hjemmeholdet, at de havde taget alle tre point points, da Robert Glatzl efter et indlæg fik skrabet boldet  i mål fra kort afstand, men Glatzl blev vurderet til at have haft hånd på bolden.