Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Schalke drømmer om at Real Madrid legende bliver deres nye træner

Kenan Karaman & Co. har hårdt brug for en sejr i Münster på lørdag.
Kenan Karaman & Co. har hårdt brug for en sejr i Münster på lørdag.CHRISTOF KOEPSEL/Getty Images via AFP
Længslen er stor i Gelsenkirchen. Hvornår kommer han endelig? Hvornår kommer træneren, der kan føre Schalke 04 til succes igen? Og endnu en gang svirrer rygtet om den tidligere Real Madrid stjerne Raul som en mulig løsning på trænerproblemet efter at Karol Gaerts for nylig blev fyret

I ligakampen mod oprykkerne fra Preußen Münster lørdag aften og sandsynligvis også i den efterfølgende hjemmekamp mod Hertha BSC forventes det dog, at U23-træneren Jakob Fimpel indtræder som en midlertidig løsning.

Til kampens centrum: Preußen Münster vs. Schalke 04

Selv om der igen er fokus på den igangværende trænerkrise, har Schalke først og fremmest brug for point. Preusserne, som fejrede sæsonens første sejr hos Jahn Regensburg sidste spilledag, skal helst have tre, for efter en god sæsonstart er Schalke røget ned på 16. pladsen - igen.

Direktøren for den professionelle fodboldafdeling, Ben Manga ønsker tilsyneladende give sig selv indtil landskampspausen i midten af oktober til at finde ud af, hvem der skal afløse Geraerts. Ifølge rapporterne kigger de i stigende grad mod udlandet, ligesom de gjorde, da de skrev kontrakt med belgieren for godt et år siden.

Der tales også om Raul, som fortryllede Schalkes fans med sine mål og sin aura mellem 2010 og 2012. Den 47-årige spanier har været træner for RM Castilla, Real Madrids andethold, siden 2019. Manga og Schalkes CEO Matthias Tillmann rejste til den spanske hovedstad i sidste uge, men angiveligt ikke på grund af den tidligere Real-stjerne.

Uanset om det bliver Raul eller en anden - hvis der findes en afløser for Geraerts, vil den 35-årige Fimpel, som endnu ikke har den fodboldpædagogiske licens, der kræves til en langvarig stilling som cheftræner, vende tilbage til U23-holdet.

Efter at være startet med syv points i tre kampe i Regionalliga West havde han for nylig tabt fem i træk med U23-holdet. Nu er håbet lysegrønt i Gelsenkirschen kommer ilende fra Madrid og rager kastanjerne ud af ilden for det ildestedte Schalke-mandskab.