Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tysk forargelse over Zorniger: Raser mod ung keeper efter fejl

Alexander Zorniger i konfrontation med sin målmand Nahuel Noll.
Alexander Zorniger i konfrontation med sin målmand Nahuel Noll.ČTK/imago sportfotodienst/Sportfoto Zink/Daniel Marr
Fürth-træner, den tidligere Brøndby-chef Alexander Zorniger, har vakt opsigt med en voldsom kritik af sin målmand Nahuel Noll.

Først rasede Alexander Zorniger usædvanligt hårdt mod sin unge målmand Nahuel Noll - så kom modangrebet fra Bayern Münchens Sven Ulreich.

"Utroligt med sådan en udtalelse fra en træner i offentligheden", udtaler FC Bayerns reservemålmand på de sociale medier og kritiserede det voldsomme udbrud fra Fürths træner efter 1:1-kampen mod SC Paderborn.

Den 21-årige Noll havde forårsaget Adriano Grimaldis sene udligning med en grov brøler, som fik Zorniger til at rase. Han truede endda åbenlyst den nye keeper med at komme på bænken.

"Han skal ikke begå den fejl igen, ellers kan hans rådgiver ringe til mig og spørge, hvorfor han ikke længere spiller," sagde Zorniger.

Gerhard Poschner er Nolls rådgiver. Den tidligere spiller reagerede roligt over for skysport.de søndag: 

"Det er slet ikke så slemt. En berettiget kritik fra Alex, med en masse følelser involveret, hvilket kan ske umiddelbart efter kampen. Nahuel begik en fejl og vil helt sikkert lære af den."

Beskyldning om arrogance

Men det var nu ikke kun den ene udtalelse. Den 56-årige Zorninger rasede videre i interviewet efter kampen. Efter Luca Itters 1-0-mål var Paderborn"døde","vi havde dem fuldstændig under kontrol - indtil en af os syntes, at han var nødt til at gøre noget, som vi havde sagt i ugevis, at vi ikke ville se."

Han er generelt"meget tilbageholdende med at kritisere mine spillere, men det her er en uacceptabel situation", fortsatte Zorniger.

Han var "rasende. Det er længe siden, jeg har været så vred over for en enkelt spiller, for det har også noget at gøre med arrogancen hos disse unge knægte, som er nødt til at forstå realiteterne."

Noll blev udlånt til Fürth af Hoffenheim før sæsonen. Han afløste Jonas Urbig (21), som vendte tilbage til 1. FC Köln, i 2. divisionsklubben.