Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Wiesbaden-træner Kauczinski frygter udsalg efter oprykning: Er ikke en drømmer

Markus Kauczinski jubler foran hjemmepublikummet efter sejren over Arminia Bielefeld.
Markus Kauczinski jubler foran hjemmepublikummet efter sejren over Arminia Bielefeld.Profimedia
Træner Markus Kauczinski fra SV Wehen Wiesbaden frygter at miste vigtige spillere efter oprykningen til 2. Bundesliga. Han så gerne, at holdet holdt sammen, "men jeg er ikke en drømmer. Jeg ved, at sådanne kampe i fokus gør disse spillere endnu mere interessante," fortæller den 53-årige på Sat.1 efter nedrykningsreturkampen hos Arminia Bielefeld (2-1).

Topangriberen Benedict Hollerbach, den afgørende mand med tre mål i oprykningen, står foran et skifte til 1. FC Köln. Venstrebacken Brooklyn Ezeh og angriberen Ivan Prtajin bliver også sat i forbindelse med andre klubber. "Men hvis det er tilfældet, må man betale for dem, og så må vi se, hvad vi kan gøre med pengene," kommer det fra Kauczinski.

Hollerbach ønskede at nyde øjeblikket og fejrede det med overdimensionerede ølglas og sine kolleger på banen."Jeg er meget, meget stolt over at have deltaget i det hele," sagde han og understregede, at spørgsmålet om et skifte "ikke er aktuelt for mig lige nu." Med oprykningen blev hans kontrakt forlænget med et år.