Jordan Larsson havde ikke mål i støvlerne i kampen mod Brøndby.
Jordan Larsson havde ikke mål i støvlerne i kampen mod Brøndby.Profimedia
Brøndby ligger lunt i svinget til at vinde træningsturneringen Atlantic Cup, som spilles i Algarve i Portugal.

Både Brøndby og FC København finpudser lige nu formen i den portugisiske varme, hvor de begge deltager i træningsturneringen Atlantic Cup.

Mandag eftermiddag mødte de to hold hinanden i en ganske underholdende kamp.

Ingen af de to danske hold stillede med stærkeske opstilling fra start, hvilket gjorde, at en masse unge spillere fra begge mandskaber fik lov til at prøve sig af.

Brøndby startede kampen klart bedst, hvor de så stærke ud i pasningsspillet og flere gange fik kombineret sig flot igennem FCK-holdet. Vestegnsklubben tog da også føringen i kampen, da nyindkøbte Filip Bundgaard smed et præcist hjørnespark ind i hovedet på Rasmus Lauritsen, som fuldstændig umarkeret headede bolden i nettet.

FCK kom lidt bedre med efter Brøndbys føringsmål, men de formåede ikke at komme på måltavlen. Københavnerne havde ellers en god mulighed, da Victor Froholdt fra en position tæt på det lille felt sparkede bolden langt over mål.

Der kom ikke flere scoringer i første halvleg, og derfor gik de til pause med stillingen 1-0 til Brøndby.

Anden halvleg startede ligesom de første 45 minutter. Brøndby var nemlig igen dominerende på bolden, mens FCK kæmpede lidt med at få spillet til at hænge sammen.

Anden halvleg var kun otte minutter gammel, da en af FCK's rutinerede kræfter dummede sig gevaldigt.

Denis Vavro var i et kort øjeblik uopmærksom, da han skulle modtage bolden, og det udnyttede unge Oscar Schwartau til at stjæle bolden og løbe ned mod FCK's mål. Med stor kølighed sparkede han bolden ind bag FCK's nye målmand Alex Runarsson.

Kampen bølgede meget frem og tilbage herefter, men uden de helt store chancer.

FCK fik bedre og bedre fat i spillet som kampen skred frem og to minutter før tid lykkedes det også for hovedstadsklubben at få reduceret. Et elegant chip fra Jordan Larsson mellem to Brøndby-spillere fandt vej til Roony Bardghji, som helflugtede bolden i nettet. Et smukt mål, men det fik kun kosmetisk betydning.

Brøndby vandt nemlig kampen med 2-1, og har nu vundet begge kampe i turneringen, mens FCK har både en sejr og et nederlag.

På fredag møder Brøndby IFK Göteborg, mens FCK spiller mod Molde på torsdag.

Københavnerne skal slutte godt af for at være knivskarpe, inden de i næste uge møder Manchester City i den første af to ottendedelsfinaler.