Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aldrig mere træner? Jürgen Klopp udelukker ikke at afslutte trænerkarrieren

Jürgen Klopp er ikke sikker på, om han nogensinde vil være træner igen.
Jürgen Klopp er ikke sikker på, om han nogensinde vil være træner igen.Profimedia
Jürgen Klopp har klart afvist et nyt job som landstræner for det engelske landshold og har stillet alvorlige spørgsmålstegn ved sin fremtid i trænerbranchen.

"Som tingene ser ud i dag, er det slut for mig som træner. Jeg stoppede ikke på grund af et indfald, det var en generel beslutning," sagde den 57-årige onsdag på trænerkongressen for den tyske fodboldtrænerforening i Würzburg.

Jürgen Klopp forlod Liverpool FC efter ni år i sidste sæson og besluttede sig for at tage en pause."Jeg leder efter fred og ro, jeg er nu hundrede procent her og nu, og jeg nyder det. Det var simpelthen tid til at træde til side og give slip på det hele," sagde den tidligere Borussia Dortmund-mastermind.

Han tilføjede dog:"Jeg er for ung til ikke at lave andet end padeltennis og børnebørn. Vil jeg være træner igen? Det vil jeg faktisk udelukke i øjeblikket. Lad os se, hvordan det ser ud om et par måneder. Der er ikke noget på vej i øjeblikket."

For nylig gik der rygter om, at han skulle efterfølge den pensionerede engelske landstræner Gareth Southgate. Men i øjeblikket nyder han sin pause.

"Der er ikke noget jobmæssigt i øjeblikket.Ingen klub, intet land. Der er nok nogle, der ikke har hørt den del. Og det ville være det største ansigtstab i fodboldens historie at sige, at jeg gør en undtagelse for dig," forklarede Klopp.

Men han vil nok ikke sige farvel til fodbolden for altid."Måske kan vi tale om det igen om et par måneder. Jeg vil stadig gerne arbejde med fodbold og hjælpe folk med min erfaring og mine kontakter. Lad os se, hvad der ellers er for mig," siger Klopp.