Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern München meldes meget tæt på japaner

Bliver Ito (t.v.) og Mathy Tel snart holdkammerater?
Bliver Ito (t.v.) og Mathy Tel snart holdkammerater?Profimedia
Ifølge Kicker er FC Bayern München på nippet til at købe Hiroki Ito fra VfB Stuttgart. Ifølge rapporten er rekordmestrene angiveligt parate til at udløse frikøbsklausulen på 28 millioner euro.

BILD rapporterer også, at der allerede er indgået en aftale mellem FC Bayern München og Ito. Japaneren spillede 26 kampe for VfB Stuttgart i sidste sæson og var medvirkende til, at holdet kvalificerede sig til Champions League.

Ikke overraskende har Ito tiltrukket sig interesse fra store og økonomisk stærke klubber. I vinteren var venstrebacken et emne i den saudiarabiske topklub Al-Nassr, som Cristiano Ronaldo og eks-Bayern-spilleren Sadio Mané i truppen.

Senere kiggede Al-Ahli også på Ito, men han modstod de lukrative tilbud. Tottenham Hotspur havde for nyligt øje på japaneren - men han har tilsyneladende ingen planer om at tage til England.

Den japanske landsholdsspiller, der står noteret for 19 landskampe, imponerer med sin hurtighed og et godt øje for spillet; Som venstrefodsspiller kan Ito spille som venstre midterforsvarer såvel som venstre forsvarsspiller – og ville dermed give Bayern-træner Vincent Kompany yderligere alternativer i forsvaret.