Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern München pønsede på at tilbyde kræftramte Van Gaal trænerposten

Louis van Gaal ønsker ikke længere at være klubtræner
Louis van Gaal ønsker ikke længere at være klubtrænerProfimedia
Louis van Gaal var meget overraskende inde i billedet, da Bayern München i sommer søgte en afløser til træner Thomas Tuchel.

Den 72-årige fortalte i et talkshow på den hollandske tv-kanal RTL, at Bayern havde henvendt sig til ham. "Jeg var meget overrasket," sagde den tidligere Bonds-træner. Jeg takkede heldigvis nej, tilføjede van Gaal. I sidste ende skrev München kontrakt med belgiske Vincent Kompany.

Van Gaal var træner for Bayern fra 2009 til 2011 og vandt det tyske mesterskab og den tyske pokal i sin første sæson. Omkring et år senere blev han uvenner med klubledelsen og måtte forlade klubben før tid.

"De henvendte sig til en masse trænere - og de kom ikke. Det er ikke så godt for Bayern," fortsatte van Gaal, som af helbredsmæssige årsager ikke længere ser sig selv i rollen som klubtræner.

Han lider stadig af følgerne af prostatakræft. Ikke desto mindre var han træner for det hollandske landshold ved VM i Qatar i 2022.

"Jeg har det godt. Efter tre år med strålebehandling, nyreinfektioner og prostataoperationer er jeg endelig fit igen," sagde van Gaal i talkshowet "Humberto à Paris": "Men jeg kan ikke have sex længere, det er et problem."