Bayern vasker skuffelse af sig med sejr over Tottenham i sommer-test i Sydkorea

Leon Goretzka scorede sejrsmålet
Leon Goretzka scorede sejrsmåletProfimedia
I den eneste kamp på Bayern Münchens seksdages tur til Sydkorea besejrede de tyske rekordmestre fortjent den engelske Premier League-klub Tottenham Hotspur med 2-1 i Seoul. Gabriel Vidovic (4.) og Leon Goretzka (56.) scorede Bayerns mål i kampen, hvor spillerne led under temperaturer omkring 30 grader.

Knap en uge efter den dårlige 1-1-kamp mod 1. FC Düren stillede Kompany igen med næsten alle sine tyske landsholdsspillere: Manuel Neuer, Joshua Kimmich og Thomas Müller var i startopstillingen blot tre dage efter, at de var vendt tilbage til træning, mens Jamal Musiala og Leroy Sane, som havde haft det svært på det seneste, blev sparet.

Bayern presser højt - Palhinha og Goretzka kommer ind i anden halvleg

Det var dog en 20-årig, der tog føringen foran 63.496 fans: Vidovic, der for nylig var udlejet til Dinamo Zagreb, var hurtig til at følge op, efter at Serge Gnabry havde opsnappet en fejlaflevering fra Tottenham-keeper Guglielmo Vicario.

Bayern pressede Tottenham højt fra start og skabte gentagne gange problemer for holdet fra London. Føringen ved pausen burde have været betydeligt større.

Målscorere: Tottenham v Bayern
Målscorere: Tottenham v BayernFlashscore

Kompany foretog en række ændringer til anden halvleg, herunder introduktionen af millionindkøbet Joao Palhinha og Goretzka. Og det var Goretzka, hvis fremtid i Bayern er åben, der øgede føringen i andet forsøg efter en smuk aflevering fra Mathys Tel

Tottenham reducerede efter 65 minutter, da Pedro Perro drev bolden fremragende fremad og kilede bolden ind ved fjerneste stolpe efter efter et flot langskud.

De to hold mødes om uge igen i London som en del af begge holds forberedelser til sæsonen.