Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bo Svensson præsenteret i Union Berlin: "Jeg vil sætte mit præg på klubben"

Bo Svensson skal føre Union Berlin tilbage i sikkert farvand.
Bo Svensson skal føre Union Berlin tilbage i sikkert farvand.Profimedia
Bo Svensson, den nye træner for Bundesliga-klubben Union Berlin, har planer om at føre klubben tilbage til succes med en blanding af det nye og det afprøvede. "Det handler om at bevare de gode ting, som Union har gjort gennem årene. De værdier, som Union står for. Den kultur, der er blevet fremdyrket. Men jeg kommer også ind som en ny mand med friske øjne, og jeg vil sætte mit præg," sagde danskeren ved sin præsentation onsdag.

I sidste sæson reddede Union sig først fra nedrykning på sidste spilledag, efter at trænerne Urs Fischer og Nenad Bjelica måtte forlade klubben i løbet af sæsonen.

Bo Svensson har i mellemtiden en klar idé:"Det har altid været sådan, at Union klart stod for visse kvaliteter. De har mestret nogle områder meget godt. Et kompakt forsvar, en sammenhængende holdpræstation, den fysiske stil. Det vil vi fortsat holde fast i. Men min idé er at gøre tingene mere varierede."

Ruhnert annoncerer ændringer i truppen

Horst Heldt, som efterfølger Oliver Ruhnert som sportsdirektør, annoncerede, at der vil komme ændringer i truppen.

"Vi er alle overbeviste om, at de spillere, vi har på kontrakt, er spillere, der vil hjælpe os. Ikke desto mindre vil der ske ændringer," sagde han og tilføjede: "Truppen er endnu ikke, som vi ønsker, den skal være. "

Ifølge Heldt vil landsholdsspilleren Robin Gosens, som anses for at være en kandidat til en transfer, være på plads til træningsstarten næste mandag:"Han er under kontrakt og det forholder vi os til."