Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Borussia Dortmund forlænger med den schweiziske målmand Gregor Kobel

Kobel vil på titeljagt med BVB
Kobel vil på titeljagt med BVBAFP
Borussia Dortmund sætter sin lid til målmand Gregor Kobel på lang sigt. Bundesliga-klubben annoncerede torsdag, at man har valgt at forlænge kontrakten med den schweiziske spiller indtil 2028. Oprindeligt løb den 25-årige målmands kontrakt frem til 2026.

"Gregor Kobels sportslige udvikling i de seneste år har imponeret os alle dybt. Hansunderskrivelse af denne langtidskontrakt er et stort engagement i BVB," siger CEO Hans-Joachim Watzke.

"Gregor har udviklet sig til at være en målmand i verdensklasse hos os i Dortmund. Vi er stolte over, at vi har kunnet inspirere ham til vores mål og ambitioner i BVB på lang sigt. Han er modnet enormt som personlighed i de seneste to år," understregede sportsdirektør Sebastian Kehl.

Kobel vil vinde titler med BVB

Kobel skiftede til Dortmund fra VfB Stuttgart i 2021 og har udviklet sig til det ubestridte førstevalg i klubben.

"Jeg er simpelthen ikke færdig her endnu. Dette hold har potentialet til at vinde titler. Jeg vil være med til at vise vejen hver dag, så vi kan fejre noget stort sammen på et tidspunkt," fortæller Kobel.

Ifølge avisen Bild kommer han til at tjene betydeligt mere i fremtiden. Kontraktforlængelsen forventes at øge hans løn fra 3,5 millioner euro om året til omkring ti millioner euro.