Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bundesliga 2024/25 optakt: Se de seneste Bundesliga-odds og forudsigelser

Bliver Harry Kane igen topscorer? Og vinder han rent faktisk noget?
Bliver Harry Kane igen topscorer? Og vinder han rent faktisk noget?Profimedia
Bayer Leverkusen under træner Xabi Alonso var en formidabel vinder af sidste års Bundesliga og sluttede sæsonen 17 point foran deres nærmeste konkurrenter, VfB Stuttgart. På næsten uhørt vis gik Bundesliga-mestrene ubesejret gennem sæsonen i ligaen og DFB Pokalen og tabte kun i Europa League-finalen for at afslutte en storslået stime.

Men vil lynet slå ned to gange for Leverkusen, eller er dette året, hvor Harry Kane endelig vil løfte sin karrieres første ligatitel og sit første trofæ i det hele taget? Hvem ved, måske ser selv Borussia Dortmund, Champions League-vinderne, eller RB Leipzig på Leverkusens sæson som en inspiration for dem selv.

Bayern München har meget at bevise i betragtning af, at de ikke engang var i stand til at slutte på 2. pladsen i sidste sæson, men de betragtes stadig som favoritter på vej ind i den nye 2024/25-sæson under den nye chef Vincent Kompany.

Se listen over odds for Bundesliga-vinderne, Bundesliga-topscoreren og meget mere!

Vinderne af Bundesligaen

Da Bayern endte helt nede på tredjepladsen efter at have vundet 11 titler i træk, er rivalerne ikke længere så skræmte af de tyske giganter. På trods af det, betragtes de stadig som favoritter til at vinde Bundesligaen, når sæsonen er slut.

På den anden side vil de forsvarende mestre fra Leverkusen være det mest frygtede hold i ligaen i begyndelsen af den nye sæson takket være deres skræmmende stil, som ingen kunne gennemskue i sidste sæson.

Borussia Dortmund, der ligger på tredjepladsen over Bundesligaens vinderodds, har en ny manager i den tidligere spiller Nuri Sahin, som er en nybegynder inden for ledelse på eliteniveau ligesom Kompany, hvilket betyder, at det er noget uvist, hvordan deres sæson vil udvikle sig.

RB Leipzig og VfB Stuttgart udgør det fjerde og femte hold blandt Bundesligaens vinderodds, hvor sidstnævnte blev nummer to i sidste sæson. Det virker dog noget usandsynligt, at nogen af dem vil være i stand til at gentage Leverkusens succes.

Bayern München- 1.50 

Bayer Leverkusen - 3.50 

Borussia Dortmund - 11.00 

RB Leipzig - 13.00 

VfB Stuttgart - 41.00 

Forudsigelse: Bayern München til at vinde Bundesligaen (1.50)

Bundesliga 2024/25 favoritter

Før sidste sæson begyndte, virkede det som en selvfølge, at Bayern München ville vinde Bundesligaen og gøre det til 12 titler i træk, især med tilføjelsen af Kane til deres trup.

Men på en eller anden måde blev det ikke til noget, og Bayer Leverkusen var det hold, der løftede trofæet i slutningen af sæsonen, og det endda uden at tabe en kamp.

Så selv om Bayern med rette er favoritter igen i år med den trup, de har til rådighed, kan Leverkusen skabe et chok igen, eller et hold længere nede i Bundesligaen kan måske gentage Leverkusens succes.

Som det ser ud nu, inden at der overhovedet er sparket til en bold, ser det dog ud til, at det igen bliver et to-hestes løb mellem Bayern München og Bayer Leverkusen, som oddsene viser.

Bayern München vinder Bundesligaen (odds 1,50)

Selvom Bayern München gled ned på tredjepladsen i tabellen i slutningen af Bundesliga 2023/24-sæsonen, var de det hold, der konkurrerede med Leverkusen i det meste af sæsonen. Men en andenplads var aldrig i deres tanker, og da slet ikke en tredjeplads i en sæson, der generelt var ekstremt skuffende.

Der er ingen tvivl om, at den måde, sidste sæson forløb på, gør ondt på de involverede spillere og på klubben, men det er uvist, om det vil smitte af på den nye sæson eller øge deres drivkraft yderligere, når de kæmper for at genvinde titlen.

Mange satte spørgsmålstegn ved Bayern Münchens ansættelse af Kompany, og nogle af tvivlerne var selv Bayern-fans, hvilket kun øger spørgsmålet om, hvorvidt holdet vil vende tilbage til toppen af tabellen.

Kompanys hold har i hans korte tid som manager helt klart spillet imponerende fodbold, og Burnleys tid i Championship er indbegrebet af den fritflydende stil.

De vil uden tvivl være i nærheden af toppen, men det er endnu uvist, hvor gode Bayern vil være med Kompany ved roret, selvom de har et utroligt talentfuldt hold med nogle gode tilføjelser i form af Michael Olise og Joao Palhina.

På trods af en dårlig EM-turnering med England vil Kane sandsynligvis nå de højder, han gjorde i sidste sæson, og score i omegnen af 30+ mål, hvis han holder sig i form, hvilket betyder, at det er op til Kompany og holdet omkring englænderen at sikre, at de forbliver solide både på midtbanen og i forsvaret.

Bayer Leverkusen vinder Bundesligaen (odds 3,50)

Ikke at det er noget, manageren eller spillerne overhovedet vil overveje på nuværende tidspunkt, men hvis Bayer Leverkusen skulle afslutte Bundesliga-sæsonen 2024/25 med at have leveret en skuffende præstation, er jeg sikker på, at fansene ville være i stand til at acceptere det efter en så fænomenal sæson i 2023/24.

Men som sagt vil det ikke være det, Alonso eller hans hold tænker på, for de vil selvfølgelig forsøge at vinde flere ligatitler i træk og dertil vise deres evne til at konkurrere i Champions League, hvilket de ikke gjorde i sidste sæson.

Deres trup er stort set den samme, og Edmond Tapsoba, Jonathan Tah, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz og Victor Boniface bliver alle i endnu en sæson, hvilket tyder på, at de er mere end klar til at udfordre titlen igen.

Ingen kan sige, at Bayer Leverkusens Bundesliga-sæson 2023/24 var et lykketræf, da de gik ubesejret gennem hele sæsonen og endda udmærkede sig uden for ligaen i europæisk fodbold. Det største spørgsmål er dog, om det niveau kan holdes i endnu en sæson, hvilket mange hold tidligere har haft svært ved at gøre.

Hvem bliver Bundesligaens topscorer?

Med 36 mål i 32 bundesligakampe i sidste sæson nåede Kane utrolige højder i sin første sæson i Tyskland. Og hvis hans karriere er noget at gå efter, vil det kun enten blive smadret, eller også vil englænderen være i stand til at ramme lignende tal i Bundesligaen 2024/25.

Han har et mål at slå i form af de 41 mål fra Robert Lewandowski i Bundesliga-sæsonen 2020/21, men meget vil afhænge af Kanes form, efter at den så ud til at have hæmmet hans EM med England.

Hvis skader bliver et problem for Kane, åbner det muligheden for, at andre angribere som Victor Boniface, Lois Openda eller måske Benjamin Sesko kan blive Bundesligaens topscorer i denne sæson.

Tjek Bundesliga-topscoreroddsene nedenfor, og se, om har fidus til nogle af spillerne på vej ind i den nye sæson:

Harry Kane - 1,44 

Victor Boniface - 8.00 

Lois Openda - 8.00 

Serhou Guirassy - 8,00 

Benjamin Sesko - 11.00 

Sebastien Haller - 17.00 

Florian Wirtz - 26.00

Forudsigelser: Benjamin Sesko bliver Bundesligaens topscorer: 11,00

Bundesligakampe

Som altid vil der være 34 Bundesliga-kampe, der spilles af hvert hold, med en hjemme og en ude.

Sæsonen starter fredag den 23. august, hvor de forsvarende mestre, Bayer Leverkusen, indleder sæsonen på udebane mod Borussia Mönchengladbach.

Listen over Bundesliga-kampene i den første spilleuge kan ses nedenfor:

Borussia Mönchengladbach vs Bayer Leverkusen (23/08/2024)

RB Leipzig vs VfL Bochum (24/08/2024)

Hoffenheim vs Holstein Kiel (24/08/2024)

Mainz vs Union Berlin (24/08/2024)

SC Freiburg vs VfB Stuttgart (24/08/2024)

Augsburg vs Werder Bremen (24/08/2024)

Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt (24/08/2024)

Wolfsburg vs Bayern München (25/08/2024)

FC St. Pauli vs Heidenheim (25/08/2024)