Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bundesliga-legende kritiserer fodboldspilleres opførsel: Stop nu med al det film

Ewald Lienen er ikke tilfreds med spillernes opførsel
Ewald Lienen er ikke tilfreds med spillernes opførselČTK/imago sportfotodienst/Stephanie Zerbe/Eibner-Pressefo
Den tidligere Bundesliga-træner Ewald Lienen er irriteret over nogle spilleres opførsel og synes at værdier som respekt og sportsmanship er ved at forsvinde fra sporten.

Lienen spillede bl.a med Allan Simon i hans storhedstid i Borussia Mönchengladbach, hvor der i den grad blev gåeet til stålet, men hvor spillerne i højere grad ikke benyttet sig af ufine metoder. 

"Jeg vil gerne appellere til topspillerne om ikke altid at lade sig falde, som om de var blevet ramt af en bue og pil," siger den 70-årige, der var cheftræner i i alt 13 klubber i løbet af sin karriere fra 1993, i et interview med Ran.

Lienen er meget klar i mælet omkring den foragt han har fået for spillernes generelle opførsel:"Jeg synes, det er patetisk, det frastøder mig. "Jeg ville gerne se lidt flere værdier fra alle, så ville vi have et produkt, som vi nyder igen."

Lienen blev for alvor kendt, da han i en kamp for sin klub Armenia Bielefeld mod Werder Bremen blev stemplet på låret af Werders Norbert Siegmann, hvilket  resulterede i et åbent kødsår, der målte hele 23 cm på låret.

Til Flashscore Bundeliga tracker