Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

"Fyret af medierne": Yann Sommer følte sig uretfærdigt behandlet i Bayern

Yann Sommer er nu på kontrakt hos Inter.
Yann Sommer er nu på kontrakt hos Inter.Profimedia
Den schweiziske landsholdsmålmand Yann Sommer følte sig uretfærdigt behandlet i medierne under sin tid i Bayern München.

"Ekstremt vild situation"

"Jeg lærte, hvordan det fungerer i Bayern. Du vælger en eller to spillere, og så bliver du fyret af medierne. Og så vælger man to nye. Og så var det min tur," sagde Inter Milan-målmanden ifølge Blick ved en medierunde pressekonference for det schweiziske landshold.

Yann Sommer skiftede fra Borussia Mönchengladbach til Bayern sidste vinter som erstatning for den skadede kaptajn Manuel Neuer.

Den 34-årige oplevede en"ekstremt vild situation hos rekordmestrene. Afskedigelser, ændringer, en masse uro og forskellige emner ud over sport," fortæller han. I sidste ende vandt han sit første tyske mesterskab med Bayern München, før hans vej førte ham til Italien i den nye sæson.

Yann Sommer følte sig aldrig rigtig hjemme i München.
Yann Sommer følte sig aldrig rigtig hjemme i München.AFP

Sommers præstation i München blev gentagne gange kritiseret af bl.a. eksperter. Det var"nogle gange ubehageligt" og"efterlod mig ikke uskadt", fortæller målmanden:"Det vigtigste var, at jeg forsøgte at præstere og hjælpe holdet med at få succes. Heldigvis lykkedes det mig at gøre det til sidst."

Sommer møder Hviderusland med Schweiz på søndag k. 18.00 i EM-kvalifikationskampen i St Gallen. Schweizerne fører gruppe I med 14 point.