Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Granit Xhaka om defensive Dortmund: ”Vi gav dem bolden, men der skete ikke noget”

Granit Xhaka om defensive Dortmund: ”Vi gav dem bolden, men der skete ikke noget”
Granit Xhaka om defensive Dortmund: ”Vi gav dem bolden, men der skete ikke noget”CHRISTOF KOEPSEL/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Den schweiziske midtbanemand Granit Xhaka var ikke imponeret over Dortmund i søndagens opgør.

Der var uden tvivl mange, der var overraskede over den måde, Borussia Dortmund greb kampen an, da de spillede 1-1 mod Bayer Leverkusen. Titelaspiranterne havde en usædvanlig defensiv tilgang til spillet, hvilket ellers ikke ligner dem.

Leverkusen har gennem sæsonen været vant til, at modstanderholdene trækker sig længere tilbage for at beskytte målet, men det kom dog alligevel som en overraskelse for Xabi Alonsos tropper, at de Dortmunds udtryk var så defensivt.

Hverken i første eller anden halvleg gjorde Dortmund det store væsen af sig og Leverkusen havde bolden i hele 61% af tiden i søndagens opgør.

Den tidligere Leverkusen-spiller og nuværende sportsdirektør tager Dortmunds defensive tilgang som et udtryk for, at Leverkusens kvalitet.

"Vi havde forventet, at de ville være mere defensive end normalt, men at de var så defensive, skyldtes også, at vi gjorde mange ting godt og var meget dominerende med bolden," fortæller Simon Rolfes ifølge det tyske medie Kicker.

Midtbanespilleren Granit Xhaka havde dog en mere sarkastisk tilgang til Dortmunds defensive spillerstil, da han efter kampen blev spurgt til episode i anden halvleg, hvor Bayer lavede to eller tre usædvanlige fejlafleveringer og boldtab. 

"Det er selvfølgelig også den slags afleveringer, vi træner. At vi bare sparker bolden ud for at give vores modstandere en smule håb." Fortalte Xhaka ifølge Kicker. 

”Vi gav dem bolden, men der skete ikke noget.”

Leverkusen topper stadig Bundesligaen, mens Dortmund ligger nummer fem hele ti point efter.