Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hamburger SV jagter et mirakuløst comeback i playoff-finale mod Stuttgart

HSV har kniven for struben.
HSV har kniven for struben.Profimedia
Mange mener, at HSV hører til i Bundesligaen, men nu ligner, at en oprykning til det fine selskab endnu en gang glipper. Et selvtillidsfuldt Stuttgart-hold tager imod HSV mandag aften.

Det ligner en næsten umulig mission, som storklubben skal ud på mandag aften, når de tager imod Stuttgart om en plads i næste sæsons Bundesliga. HSV tabte nemlig det første opgør med hele 3-0, og de skal derfor grave virkelig dybt, hvis de vil have noget med fra kampen.

Indbyrdes opgør

Det var Stuttgart, der i sidste uge kunne juble efter en overbevisende 3-0-sejr over HSV. Før sidste uges kamp havde de to hold ikke mødt hinanden siden 2020.

Selvom det bliver en stor opgave for HSV, så er klubben et utrolig stærkt hjemmehold med masser af passionerede fans i ryggen. Stuttgart har da heller ikke vundet på HSV’s hjemmebane siden 2014.

I denne sæson har de dog hentet flere point udebane end på hjemmebane, hvilket ikke er godt nyt for Hamburger-fans.

Indbyrdes opgør
Indbyrdes opgørFlashscore

Form

Inden nederlaget i sidste uge havde HSV vundet de tre seneste turneringskampe, og de var blot få minutter fra at rykke direkte op i Bundesligaen. I stedet kæmper de nu for at skabe et mirakel. Selvom det blev til 17 point i de sidse ni kampe i sæsonen, så var de ikke nok for den traditionsrige klub.

"Hvis vi alle - og jeg mener alle - i blåt på banen trækker på sammen, så har vi en mulighed. I fodbold er alt muligt. Og så længe det er tilfældet, vil vi give alt.", fortæller HSV-træner Tim Walter på et pressemøde.

Stuttgart leverede en stærk slutspurt i den ordinære sæson med 13 point i de sidste ni kampe, hvilket har givet dem muligheden for en sæson mere i den bedste tyske fodboldrække. De så ellers længe ud til at være en stensikker nedrykker, men nu ligner de den klare favorit til at skulle spille Bundesliga efter sommerferien.

Skader og karantæner

HSV:

Laszlo Benes – skade

Jonas David – skade

Noah Katterbach – skade

Tom Mickel – skade

Andras Nemeth – skade

Anssi Suhonen – karantæne

Mario Vuskovic – karantæne

Stuttgart:

Fabian Bredlow – skade

Thomas Kastanaras - skade