Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hoeness får alarmklokkerne til at ringe i England efter Tuchel-valg: Han var en katastrofe

Uli Hoeness var ikke tilfreds med Thomas Tuchels indsats i Bayern
Uli Hoeness var ikke tilfreds med Thomas Tuchels indsats i BayernProfimedia
Den 72-årige ærespræsident for Bayern München, Uli Hoeness, ' siger at Tuchel, der lige er blevet ansat som ny engelsk landstræner, var en katastrofe i de 15 måneder han havde ansvaret i den sydtyske klub.

Tuchel overtager styringen af det engelske landshold fra årsskiftet og får engelske Anthony Barry som assistent.

Hoeness, der i dag er ærespræsident hos de bayerske giganter efter 40 år som direktør, har genkaldt sine dårlige minder om den tyske træner (som blev ansat i slutningen af marts 2023) i en tale holdt til omkring 120 klubansatte, rapporterer det tyske medie Bild.

Han fortalte 'Leadership Summit', at Tuchel var en 'katastrofe' under hans 15-måneders ophold, hvilket gjorde de 33-dobbelte Bundesliga-mestre til en skygge af dem selv. 

Den 72-årige sagde: "Hvis vi spiller fodbold igen, som Bayern München kan og ikke taber i Heidenheim og Hoffenheim efter at have ført 2-0, så vil piben få en anden lyd."

Tuchel menes at være faldet ud med spillere, herunder Thomas Müller og Joshua Kimmich, såvel som medlemmer af bestyrelsen under hans tid hos Bayern, og det var ikke første gang, hans forhold til mennesker omkring ham var blevet forværret.

Hos Chelsea var han uenig med at Todd Boehly skulle have en del af transferansvaret, herunder køb, salg og forhandling for spillere.

Ifølge The Independent ændrede spillere også deres opfattelse af tyskeren, da han gik fra sin kone gennem 13 år Sissi og begyndte at date en kvinde, der var 14 år yngre.

Forinden blev Tuchel afskediget fra sin rolle som Paris Saint-Germain-træner på trods af at han vandt den franske liga og pokalturneringen, i et træk, som mange troede var påvirket af hans forværrede forhold til sportsdirektør Leonardo.