Hoffenheims udebanestime brudt efter uafgjort mod Jess Thorups Augsburg

Hoffenheims udebanestime brudt efter uafgjort mod Jess Thorups AugsburgSEBASTIAN WIDMANN/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
TSG Hoffenheims imponerende udebanestime er slut.

Efter fem sejre i træk forblev træner Pellegrino Matarazzos hold ubesejret på udebane med 1-1 mod FC Augsburg. Ermedin Demirovic (53') forhindrede Bundesligaens bedste udehold, der havde bragt sig foran ved Wout Weghorst (23'), i at sikre sig deres syvende sejr i alt.

Kampen måtte afbrydes midlertidigt efter en hændelse i det 56. minut. Da noget fyrværkeri detonerede i Hoffenheims fansektion, kom en fan lettere til skade, og der blev tilkaldt paramedicinere. Dommer Felix Brych genoptog først kampen efter en syv minutters afbrydelse.

Augsburg v Hoffenheim: Noter til kampen.
Augsburg v Hoffenheim: Noter til kampen.Flashscore

FC Augsburg vs. TSG 1899 Hoffenheim

Brændte chancer i slutfasen - Baumann redder point til TSG

Augsburg kunne have bragt sig foran 1-0 for første gang i den fjerde kamp under den nye træner Jess Thorup, men et hovedstød fra Ruben Vargas efter et frispark fra Fredrik Jensen gik lige forbi mål (12'). Og så skete det, som i de tre kampe før  den danske træner: Philipp Tietz forlængede utilsigtet et indlæg fra Ihlas Bebou til Marius Bülter, hvis velovervejede indlæg til anden stolpe var en perfekt assist til Weghorst.

Kort efter var der næsten en chance for at udligne, da Kevin Akpoguma tilsyneladende blokerede Fredrik Jensens indlæg med sin udstrakte arm i straffesparksfeltet (25'). Dommer Brych lavede dog sin beslutning om efter at have set hændelsen igen.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenFlashscore

Augsburg fik dog udlignet efter pausen, da Ermedin Demirovic leverede en flot scoring fra kanten af feltet.

På dette tidspunkt havde Hoffenheim dog taget kontrol over kampen efter gode første 20 minutter fra Augsburg. Efter den uplanlagte afbrydelse i det 56. minut formåede ingen af holdene at gøre meget i starten.

Det var først i det 81. minut, at der igen kom mere spænding i kampen, da Augsburg igen fik gang i deres spil: Hoffenheims målmand Oliver Baumann reddede først Arne Engels' skud. Kort efter skød Niklas Dorsch over TSG-målet fra en fri position (84'). Baumann var også på pletten og reddede Jagos skud (90.+2).