Jens Stage kom på scoringstavlen i vanvidsafslutning mod Mainz

Jens Stage kom på scoringstavlen i vanvidsafslutning mod MainzProfimedia
Den tidligere FC København spiller Jens Stage kom på scoringstavlen, da Werder Bremen spillede 2-2 mod Mainz 05 i den tyske Bundesliga.

Jens Stage startede på midtbanen for Werder Bremen og også Marcus Ingvartsen havde fundet plads i start-elleveren for Mainz 05.

1. halvleg var en meget jævnbyrdig affære , men efter pausen var hjemmeholdet klart bedst, mens Werder Bremen desperat kæmpede for at holde målet rent. Det lykkedes næsten, men fire minutter før tid bristede bolværket, da den franske angriber Ludovic Ajorque udnyttede en løs bold i feltet.

Den føring holdt dog ikke mange sekunder før Jens Stage udlignede fopr Werder Bremen med et flot hovedstød. Men dermed var underholdningen faktisk kun begyndt i Mainz.

For tre minutter inde i tillægstiden så det ud til at den 18-årige Nelson Weiper skulle blive matchvinder for hjemmeholdet, da han sendte en løs bold i feltet i netmaskerne.

Men endnu engang formåede Werder Bremen lynhurtig at svare igen på Mainz's føring, da den tyske landsholdsangriber Niclas Füllkrug igen udlignede fem minutter inde i tillægstiden, og dermed endte opgøret 2-2.