Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jess Thorups Augsburg vil af med sit "grå-mus-image": Vi vil være sexede igen

Jess Thorup vil fortsætte den positive udvikling i Augsburg fra sidste år
Jess Thorup vil fortsætte den positive udvikling i Augsburg fra sidste årAFP
Bundesliga-fodboldklubben FC Augsburg vil lægge sit grå mus-image fra sig for altid og tage ved lære af mestrene Bayer Leverkusen og overraskelsesholdet VfB Stuttgart på deres vej mod toppen.

"Vi vil gøre det så godt som muligt og ikke sætte nogen grænser for os selv. Hvis Leverkusen og Stuttgart havde sat sig grænser i sidste sæson, ville de ikke være nået så langt," sagde FCA's administrerende direktør Michael Ströll selvsikkert ved et medieseance onsdag.

Siden oprykningen i 2011 har FCA's motto for sæsonen altid været at lægge tre hold bag sig.

Ströll understregede, at det "ikke længere gælder i denne form. Selvfølgelig er vi en af de ti til tolv klubber, hvis primære mål er at sikre oprykning så tidligt som muligt. Men vi vil gerne hæve vores niveau lidt mere, vi er meget ambitiøse, og spillerne er sultne."

Ströll (40) indrømmede i den forbindelse, at"det grå mus-image, der ofte er knyttet til os, er berettiget". Augsburg har "ikke turdet komme ud af sit skjul i årevis. Det vil vi gerne af med. Modstanderne skal ikke kunne ikke lide at komme til Augsburg".

Og Augsburg er også attraktiv for spillerne, siger Ströll: "Stemningen kunne ikke være meget mere positiv. Det mærker man også, når det drejer sig om det sportslige. En spiller som Marius Wolf beslutter sig for at skifte til Augsburg, selv om han var i Champions League-finalen med Dortmund for bare et par uger siden. Vi er sexede igen."

Augsburg ønsker at blive en "topklub i Bundesligaen"

Træner Jess Thorups hold starter sæsonen på søndagmed en pokalkamp mod Viktoria Berlin fra den regionale liga. Bundesliga-åbningen mod Werder Bremen begynder en uge senere.