Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kompany hylder Müller efter rekord: "Han er enestående"

Thomas Müller har i sine 710 kampe for Bayern München scoret imponerende 245 mål.
Thomas Müller har i sine 710 kampe for Bayern München scoret imponerende 245 mål.SVEN HOPPE/dpa Picture-Alliance via AFP
Thomas Müller blev søndag indehaver af Bayern Münchens kamprekord, da han kom ind fra bænken og scorede i en 2-0-sejr over Freiburg. Efter kampen roser Vincent Kompany den tyske landsholdsspiller.

Thomas Müllers entré søndag bragte den offensive midtbanespiller op hele på 710 kampe for Bayern München, hvilket overgår rekorden fra målmand Sepp Maier, der gik på pension i 1979, og hans 150. Bundesliga-mål forseglede 2-0-sejren.

Skæbnen ville, at Kompany i 2008 spillede sin sidste kamp i Tyskland i samme kamp som Müller debuterede, før den nuværende Bayern-manager forlod Hamborg for at slutte sig til Manchester City.

"Han er enestående. Jeg var med til hans første kamp. Jeg var der med Hamborg på den bane. 710 kampe senere, det er utroligt," siger Kompany.

"Han har givet sig 100 procent i 710 kampe, men ikke kun i kampene, også til træning. Det er dét, der gør Thomas så speciel. Han kan stadig spille et par kampe mere, og det er vi glade for. Det er meget vigtigt for os, at han kan fortsætte på denne måde," understreger belgieren.

Kompany siger endvidere, at hans holds præstation faldt efter pausen, men at han heldigvis kan regne med spillere som Müller, når der er brug for det.

"Første halvleg var meget positiv, men i anden halvleg var vi et skridt bag Freiburg på andenbolde og mistede lidt momentum," kommer det fra Bayern-chefen.

"Men jeg må sige, at vi er heldige at have nogle meget gode spillere, som kan komme ind og gøre en forskel. Thomas Müller kom ind, og det samme gjorde Kingsley Coman, og spillerne på bænken var meget vigtige for at hjælpe os med at vinde kampen. Vi fejrede også et fantastisk øjeblik for Thomas Müller, og det var vigtigt," slutter belgieren.