Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lang næse til FCK: Robert Skov skifter til tysk danskerklub

Opdateret
Robert Skov skifter til hovedstaden. Den tyske, vel at mærke.
Robert Skov skifter til hovedstaden. Den tyske, vel at mærke.HASAN BRATIC/Hasan Bratic/dpa Picture-Alliance via AFP
Det er netop blevet bekræftet, at Robert Skov skifter til Bundesliga-klubben Union Berlin, der har Bo Svensson som træner og Frederik Rønnow som målmand.

28-årige Skov var uden kontrakt efter fem år i Hoffenheim, og der havde længe været tale om, at han skulle tilbage til FC København, hvor han blev topscorer med en Superligarekord på 29 mål i 2018/19-sæsonen. 

Skovs seneste sæsoner
Skovs seneste sæsonerFlashscore

Det blev dog ikke til en aftale med københavnerne, der har mødt en del kritik fra klubbens egne fans for passitivitet efter det netop overståede transfervindue er lukket, især i forhold til at få forstærket holdet for pengene fra rekordsalget af Orri Oskarsson. 

De viste dog i 3-1 sejren over Brøndby, at kvaliteten på holdet trods alt stadig er intakt.

En kontraktfri Skov kunne godt være hentet, efter vinduet lukkede, men i stedet forbliver Skov altså i Bundesligaen, hvor han har kæmpet noget med at genvinde målformen fra sin tid i FCK og Silkeborg.

Dette er blandt andet fordi, han i højere grad er blevet brugt som venstre back, men også på grund af en række drilske skader.

Skovs skader
Skovs skaderFlashscore

Men nu venter altså en genstart i Berlin forhåbentlig på den danske landsholdsspiller.

"Jeg kender allerede Union rigtig godt fra de sidste par år i Bundesligaen," siger en optimistisk Skov til klubbens hjemmeside om sit skifte til den tyske hovedstad.

"Jeg har hørt mange gode ting om klubben og folkene, og nu er jeg glad for at være en del af den. Vi har en hård sæson foran os, hvor alle skal give alt, hvad de har. Jeg ser frem til det."

Også sportsdirektøren ser frem til den danske forstærkning.

"Robert er en interessant og frem for alt fleksibel spiller," lød vurderingen af danskeren fra klubbens sportsdirektør, Horst Heldt. 

"Det er heller ikke ofte, man ser hans tekniske evner. Hans fordel er også, at han allerede kender ligaen og derfor forhåbentlig kan hjælpe os hurtigt. Vi er glade for, at han nu er en del af holdet."

Opdateres