Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Leverkusen-anfører langer ud efter holdkammerater før topkamp mod Bayern: Vi skal vågne op

Granit Xhaka er ikke bange for et klart ordvalg.
Granit Xhaka er ikke bange for et klart ordvalg.ČTK/imago sportfotodienst/Julian Meusel/SVEN SIMON
Granit Xhaka beskrev den vilde 4-3-sejr over VfL Wolfsburg som et"kæmpe wake-up call" og kritiserede offentligt Leverkusens defensive problemer forud for kampen i München på lørdag.

Allerede ni indkasserede mål

"Det har noget med hovedet at gøre, om man vil gå den ekstra meter," sagde schweizeren:"Jeg mangler det sidste bid, den sidste sult efter at forsvare målet."

Leverkusen lukkede tre mål ind mod Wolfsburg - ligesom de gjorde for nylig mod RB Leipzig. Leverkusen lukkede kun 24 mål ind i sidste sæson, men har allerede lukket ni ind i denne sæson. Kun Augsburg (10), Hoffenheim (11) og Kiel (13) har lukket flere ind efter fire kampe.

For Xhak er det ligegyldigt at de nu står over for en stor udfordring på Allianz Arena."Det interesserer os ikke. Det er en normal kamp," siger Xhaka."Vi ved, hvordan Bayern er, og at de scorer mange mål. Vi kender deres styrker og svagheder." Sportsdirektør Simon Rolfes nedtonede også betydningen af opgøret:"Det er ikke noget særligt.".

Efter Granit Xhakas udbrud forventer træner Xabi Alonso en reaktion fra Bayer Leverkusen i topkampen. Xhakas kritik er "fuldstændig korrekt. Hvis vi fortsætter sådan her, får vi ikke chancen for at opnå noget stort", advarede Alonso med tanke på klubbens defensive problemer i denne sæson. "Men mine spillere ved, hvad de skal gøre."

Kampens centrum: Leverkusen vs. Wolfsburg