Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Matthäus skamroser Bayerns målræv: Spår kommende supersæson og job i klubben bagefter

Opdateret
Lothar Matthäus hylder Müller, og giver Tyskland mulighed for at vinde VM.
Lothar Matthäus hylder Müller, og giver Tyskland mulighed for at vinde VM.Profimedia
Thomas Müller har i lighed med Manuel Neuer trukket sig fra det tyske landshold, og det kommer til at komme Bayern München gevaldigt til gode, siger den tyske indehaver af landskamps-rekorden, Lothar Matthäus. Han mener dertil, at Tyskland igen står så stærkt, at de kan vinde det næste VM.

Matthäus, der aldrig har været bleg for at udtale sig om forholdene i sin hjerteklub (eller i andre klubber for den sags skyld), er stor fan af Thomas Müller, der i en alder af snart 35 år nu endelig kan koncentrere sig fuldt ud om at give sig for Bayern München.

"Jeg er begejstret for Müller," siger Matthäus ifølge Kicker.

"Han kommer til at spille en stor sæson i Bayern. Man kan se, at han er frisk igen. Også i hans hoved. Jeg er overbevist om, at hans kontrakt vil strække sig ud over 2025 (hvor hans nuværende kontrakt løber til, red). Müller er fænomenal."

Müllers seneste sæsoner
Müllers seneste sæsonerFlashscore

Müller har blikket indstillet på flere rekorder hos de tyske rekordmestre, som han forleden spillede kamp nummer 710 for siden sin debut i 2008, og dermed slog Sepp Maiers rekord som den Bayern-spiller med flest kampe for klubben.

Han understregede sin betydning for klubben ved at blive skiftet ind fra bænken og afgøre kampen, der endnu var usikker grund for Bayern, med sin scoring til 2-0.

Og man kan simpelthen ikke overvurdere talismanen, der fylder 35 på fredag den 13, og hans betydning for klubben, siger Matthäus.

For i fremtiden får klubben brug for folk i ledelsen, der kan tage over efter klub-ikoner som Karl-Heinz Rummenigge og Uli Hoeneß.

"Folk, der kender Bayern, og som passer til Bayern. Sådan et menneske er Thomas Müller," slutter Matthäus.

Müller nåede at score 45 mål i 131 landskampe for Tyskland.

Og at Tyskland samtidig godt kan klare sig uden erfarne Müller, det er Matthaüs overbevist om, efter Tyskland udklasserede Ungarn med 5-0 i Nations League.

"Tyskland, de kan blive verdensmestre. (Julian, red.) Nagelsmann har formået at skabe et hold, hvor alle sætter pris på hinanden og hjælper hinanden. Indskifterne er lige så euforiske som målscoreren. Det giver styrke og selvtillid. Spillerne føler sig frie igen."

"Nagelsmann tænker positivt. Han har taget rollen til sig lige fra starten. Han nyder det virkelig. Det afspejler sig også på banen," slutter Matthäus.