Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ny Dortmund-træner giver spillere fridage efter åbningssejr: "Jeg er meget, meget glad"

Nuri Sahin førte sit hold til en vigtig hjemmesejr.
Nuri Sahin førte sit hold til en vigtig hjemmesejr.ČTK/Imago Sportfotodienst/Jan Huebner
Første kamp i Bundesligaen, første sejr: Nuri Sahin er i positivt humør efter den vellykkede start foran "den gule mur."

"Momentum var på vores side. Jeg er meget, meget glad," fortæller den nye Borussia Dortmund-træner efter 2-0-sejren over Eintracht Frankfurt.

"Tre point i starten var vigtigt."

Borussia Dortmund fik ellers en svag start mod et stædigt Frankfurt-hold. Ingen idéer på den sidste tredjedel af banen, gentagne småfejl i opbygningsspillet - men intet af dette kom som en overraskelse for Sahin.

"Ny sæson, nye spillere, ny træner. Atmosfæren var fantastisk, og det vil man selvfølgelig gerne leve op til," forklarer den 35-årige.

BVB begyndte først at dominere i starten af anden halvleg, hvor indskiftede Jamie Gittens sikrede sejren med hele to scoringer i de sidste 20 minutter.

"Selvfølgelig var det ikke alt, vi leverede i dag, der var på det bedste niveau. Men det er også okay. Vi er nødt til at fremskynde denne proces med sejre," fortæller Sahin, som følte en "vis lettelse" til sidst.

Inden Dortmund fortsætter deres Bundesligasæson mod Werder Bremen lørdag er det første, der står på dagsordenen, at komme sig.

"Jeg har givet drengene to velfortjente fridage," siger Sahin. Det har hans nye hold nemlig "fortjent."