Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Oversvømmelseskatastrofe nær dansk EM-camp: Bayern München donerer 7,5 mio. kr.

Alvorlige oversvømmelser i Passau.
Alvorlige oversvømmelser i Passau.Profimedia
De detroniserede tyske mestre i fodbold, Bayern München, donerer 7,5 mio. kr. til ofrene for oversvømmelseskatastrofen i Sydtyskland. Området er det selvsamme som det danske landshold skal bo i uner EM.

DBU har haft blikket stift rettet på vejrudsigten i det sydlige Tyskland. Især området omkring Freudenstadt, der skal huse det danske landshold under EM.

Området har på blot et par dage, fået hvad der svarer til en måneds nedbør. Det har fået Bayern München til at donere penge til lokalområdet.

Målet var at yde hurtig og ubureaukratisk hjælp til de berørte i Bayern og Baden-Württemberg. Der vil snart blive truffet en beslutning om den nøjagtige anvendelse af midlerne.

"Oversvømmelserne har forårsaget store skader og frygtelige lidelser. Især i sådanne ekstraordinære situationer er der brug for en særlig fællesskabsånd - som mange mennesker på stedet demonstrerer i øjeblikket. FC Bayern er forpligtet til at vise solidaritet," understreger præsident Herbert Hainer.

"FC Bayern står for sammenhold og menneskelighed. Klubben står derfor op for dem, der er i nød, uden at det er deres egen skyld. Med konsekvenserne af denne naturkatastrofe lige uden for døren er vi nødt til at stå sammen, og vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe de berørte hurtigt", tilføjer administrerende direktør Jan-Christian Dreesen.