Paderborn smadrer HSVs perfekte hjemmebane-statistik med ti spillere på banen

Paderborn smadrer HSVs perfekte hjemmebane-statistik med ti spillere på banenProfimedia
HSV led et grimt nederlag på 1-2 hjemme på Volkspark mod Paderborn lørdag eftermiddag i bestræbelserne på at sikre sig oprykning til den tyske Bundesliga i den kommende sæson.

Det var HSVs første pointtab på Volkspark i denne sæson, hvor de ellers havde vundet syv kampe i træk.

Tidligt i kampen var der ellers ikke meget, der tydede på, at det skulle gå galt for Hamburg, da de kom foran efter 11 minutter, da Lazlo Benes trykkede af fra 25 meter og tordnede bolden i netmaskerne bag Pelle Boevink.

Men ti minutter senere udlignede udeholdet, da Filip Bilbija stormede frem på midtbanen, spillede en et-to med Florent Muslija, og udplacerede en ikke helt sageløs Heuer Fernandes i HSV-målet.

Paderborn tog føringen efter ca. en times spil, da Ilyas Ansah udnyttede en fejl fra Dennis Hadžikadunić, kom alene igennem og udplacerede Fernandes uden problemer.

Begge hold fik en mand vist ud i en hektisk slutfase, men det fik ikke nogen betydning for det endelige resultat.