Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Panderynkerne vokser i Bayern: Musiala vil ikke acceptere forlængelse

Jamal Musiala har stadig kontrakt frem til 2026.
Jamal Musiala har stadig kontrakt frem til 2026.ČTK / imago sportfotodienst / Eibner-Pressefoto/Marcel von Fehrn
For Bayern Münchens sportsdirektør Max Eberl (50) bliver den planlagte kontraktforlængelse med midtbanestjernen Jamal Musiala (21) alt andet end en selvfølge.

"Ja, det er svært," sagde manageren på Sport1 søndag: "Det er svært, men det er ikke umuligt - for Jamal ved, hvad han har i Bayern. Han er vokset op her, han har gjort sig fortjent til sin første udmærkelse, han har nået dette niveau."

At Bayern ønsker at forlænge med Musiala, hvis kontrakt udløber i sommeren 2026, er "ingen hemmelighed", siger Eberl og tilføjer, at samtalerne nu "intensiveres".

Og Eberl ønsker at vise Musiala et klart sportsligt perspektiv. "Vi er som klub ekstremt ambitiøse. Det ved han, han vil gerne vinde titler," siger Eberl. Bayern ønsker at beholde Musiala, og den hurtige dribler vil blive "et af de næste par års ansigter" sammen med Joshua Kimmich.

Hvad vil der ske med Goretzka?

På samme tid ser leon Goretzka ud til at være næste mand på vej ud af døren på Säbener Strasse.

Den 29-årige var ikke engang i truppen for anden gang i den stadig unge sæson i 6-1 (4:0)-sejren over Holstein Kiel. "Med hensyn til en plads i startopstillingen" har Goretzka "den sværeste tid " af alle midtbanespillerne, sagde Eberl. Goretzka var allerede blevet underrettet om Bayerns betænkeligheder før sommerpausen.

En sommertransfer blev dog aldrig en realitet, men Goretzka kan stadig kæmpe sig ind på træner Vincent Kompanys hold som enhver anden spiller. "Han er ikke udenfor," siger Eberl, "men de andre er lidt foran ham."