Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sahin vil finpudse forsvar efter dramatiske sejr over Bochum: Nødvendigt med forbedring

Nuri Sahins hold så utæt ud i forsvaret på trods af sejren
Nuri Sahins hold så utæt ud i forsvaret på trods af sejrenREUTERS / Leon Kuegeler
Borussia Dortmund vandt en i sidste ende overbevisende 4-2 sejr over VfL Bochum i Bundesligaen fredag aften takket være to mål af Serhou Guirassy, men træner Nuri Sahin insisterer på, at hans hold skal fortsætte med at forbedre defensiven for at undgå yderligere tilbageslag.

Dortmund var vært for Bochum efter et choknederlag på 5-1 til VfB Stuttgart, og de startede på den forkerte fod, efter at gæsterne havde bragt sig foran 2-0 i første halvleg.

"Det formodede scenarie med 3-0, som kunne være sket, var simpelthen, fordi vi forsvarede os meget, meget dårligt. Det var meget, meget dårligt forsvarsspil," fortæller træneren på et pressemøde.

"Vi er nødt til at udvikle os på dette område, og forsvar i dybden er altid et stort emne. Jeg håber, at vi forbedrer os så hurtigt som muligt, for der er ingen anden vej," tilføjer han.

Sahin roste nyindkøbet Guirassy, der headede bolden i mål før pausen og scorede i anden halvleg, for at være nøglen til holdets sejr.

"Vi er alle meget glade for, at han er med os. Og jeg er ikke kun glad for, at han scorer mål, men også for, hvordan han præsenterer sig selv. Det har jeg sagt før. Og jeg synes også, at han var en af dem, der var klar i hovedet i pausen."

"Det var derfor, vi hentede ham, så han kan hjælpe med at lede her, så han ikke kun er på banen, men også uden for banen."

Dortmund ligger midlertidigt på andenpladsen med 10 point, to efter førerholdet Bayern München. De er værter for Celtic i Champions League på tirsdag, før de rejser til Union Berlin i Bundesligaen fire dage senere.