Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Stage udelukker ikke et skifte fra Werder Bremen: Søger landsholds-comeback

Stage er blevet en af de bærende spillere hos Werder.
Stage er blevet en af de bærende spillere hos Werder.Profimedia
Siden sit skifte fra FC København for to år siden er Jens Stage gået hen og blevet en integreret del af den tyske traditionsklub. Men han ønsker at komme tilbage omkring landsholdet, fortæller han i et interview med Kicker.

Stage, der forinden kom til FC København fra AGF, har efterhånden lært sig et godt tysk, og må kun få gange slå over i engelsk i interviewet med Kicker, og i det hele taget føler han sig som en spiller, der skal være med til at samle nye spillere op, når de kommer til klubben. For han vil have mere ud af holdet, der i hans øjne er bedre, end de har ligget i tabellen.

"Nu ved jeg, hvor gode vi er," fortæller Stage. "Og derfor synes jeg også, at vi kan tillade os at forlange mere af denne trup." 

Han har skullet bruge noget tid til at tilpasse sig både den fysisk krævende Bundesliga, samt i det hele taget at befinde sig i en udenlandsk klub og liga for første gang, 

Han er dog blevet en fast del af Werders maskinrum på midten, men ønsker dog at bidrage med flere scoringer end de tre, han har fået sat i maskerne i de første to sæsoner i det tyske. Hans rekord indtil videre er de fem ligamål, han lavede for FCK inden sit skifte.

Stages seneste sæsoner
Stages seneste sæsonerFlashscore

Han mener dertil, at hele holdet har forbedret sig på de to år, han har været der, og at de burde kunne nå en bedre sæson ind den seneste, hvor det med en niendeplads var ganske tæt på at kunne blive til europæisk fodbold. 

Stage har en kontrakt på to år resterende med Werder, men han kan ikke garantere, at han bliver periode ud. 

"Det ved man aldrig i fodbold. Jeg har det rigtig godt her, men personligt vil jeg gerne have den bedst mulige karriere. Måske her, måske et andet sted, jeg ved det ikke," siger den danske jernmand, der i samme ombæring erklærer sit mål om at komme tilbage omkring det danske landshold.

Her er det blot blevet til en halv time i en træningskamp mod Skotland tilbage i 2021.