Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Stage ville ikke have kampbold trods Bundesliga hat-trick: Konen smider den i kælderen

Stage jubler efter sit Bundesliga hat-trick
Stage jubler efter sit Bundesliga hat-trickProfimedia/ČTK / imago sportfotodienst / Thomas Voelker
Jens Stage scorede søndag sit første hat-trick i Bundesligaen, da Werder Bremen på forbløffende vis vendte 0-3 til 4-3 ude mod Hoffenheim.

Jens Stage blev efter kampen bedt om at huske, hvornår han sidst havde scoret så mange mål i en kamp. Svaret var: "I ungdommens dage, men aldrig i de de professionelles rækker."

Stage mente at han havde scoret to gange i den danske Superliga engang, hvilket også er korrekt. Det var den 10. maj 2021 i en 2-2-kamp for FC København mod FC Nordsjaelland. For sin tidligere klub scorede han endda 21 mål i i alt 111 kampe, hvilket svarer til en bemærkelsesværdig rate på næsten 19 procent for en midtbanespiller.

Men siden Stage flyttede til SV Werder Bremen for fire millioner euro i sommeren 2022, er procenten faldet til omkring otte ifølge det tyske medie "Kicker".

Indtil søndag aften var han ikke nødvendigvis kendt for at være den store målscorer i Bundesliga-klubben. Det er blevet til tre mål i 32 ligakampe i hans første sæson i 2022/23, og yderligere tre i den efterfølgende sæson, hvor han blev brugt 30 gange. 

"Det var godt for os, at vi havde en farlig midtbanespiller på banen, som styrede spillet i den rigtige retning," siger holdkammeraten Marvin Ducksch om Stage, som hos Kicker grundet sin store løbevillighed beskrives som "lungen" på Werders mandskab. 

"Jeg er glad på hans vegne," fortsatte Ducksch, "for vi har tidligere set en eller to chancer, som han desværre ikke udnyttede. Men denne gang var han iskold. Det er præcis sådan, vi har brug for ham. "

Alene i denne sæson har danskeren haft flere lovende chancer for eksempel i 0-0-kampen mod Borussia Dortmund, da han i det 11. minut skød forbi fra få meter. "Den velkendte knude er bristet", siger chefen for den profressionelle afdeling i Werder Bremen.  "Jeg har kendt Stages potentiale i lang tid og hvis han bliver en måltrussel nu... Jeg håber ikke, han allerede har brugt alt sit krudt."

Werders cheftræner Ole Werner understregede også, at Stages effektivitet har manglet. Stage er bestemt ikke vant til at være midtpunkt og efter kampen var hovedpersonen ikke meget for at fremhæve sig selv og ville ikke engang have kampbolden, som traditionen ellers indbyder til. "Min kone ville ikke gøre plads til den bold, den ender i kælderen", sagde danskeren.

Stage får en ny chance for at komme på måltavlen, når Werder Bremen den kommende lørdag hjemme møder Freiburg