Stuttgart lammetæver Dortmund og forbliver ubesejrede hjemme

Undav fejrer sin åbningsscoring
Undav fejrer sin åbningsscoringČTK / DPA / Jan-Philipp Strobel
Stuttgart vandt den fjerde kamp i træk mod Borussia Dortmund, da de slog deres modstandere med 5-1 og forlængede deres ubesejrede hjemmebanestatistik til 14 Bundesliga-kampe.

Efter at have mødt den ene af sidste sæsons Champions League-finalister i midtugen stod Stuttgart her over for den anden, da de forsøgte at revanchere sig efter et 3-1-nederlag til Real Madrid.

Det tog Sebastian Hoeness' mænd mindre end fire minutter at ryste enhver tanke om europæiske tømmermænd af sig, da Deniz Undav udnyttede Niklas Sulesfejltagelse til at løbe ind bagved forsvaret og passere Gregor Kobel med en skarp afslutning, der gik ind via stolpen.

Dortmund - som vandt over Club Brugge i Europa - var langt fra i det samme tempo som Stuttgart, og de kom fortjent yderligere bagud i det 21. minut. Maximilian Mittelstadt var arkitekten, da hans indlæg fra venstre side blev headet i mål af Ermedin Demirovic, som scorede mod Dortmund for fjerde sæson i træk.

Nuri Sahins mænd var i chok, og de kunne takke Kobel for at holde underskuddet på to mål, da han lavede en fantastisk dobbeltredning for at afvise Undav og Jamie Leweling.

Dortmund kom tilbage ved Jamie Bynoe-Gittens efter en halv time, og han forspildte derefter en kæmpe chance ved at skyde forbi fra en lovende position, før Sule headede over, og gæsterne således gik til pause i front.

Kampens statistik
Kampens statistikStatsPerform

De havde dog stadig et stejlt bjerg at bestige, og den opgave blev endnu stejlere, da Die Schwaben tilføjede et tredje mål efter en time. Atakan Karazor headede en bold ind i feltet på tværs af målet, hvor Enzo Millot kunne øge føringen.

Da kampen næsten var slut, fik Serhou Guirassy sin nye klub på måltavlen, da han scorede mod sin tidligere arbejdsgiver, men det viste sig ikke at være mere end en trøst, da Stuttgart tilføjede et fjerde mål få øjeblikke senere ved El Bilal Tourés første Bundesliga-mål, som han sendte i mål efter et fantastisk stykke forarbejde fra Millot.

Stuttgart var dog ikke færdige, da Undav tilføjede en femte scoring i overtiden og gav Dortmund deres første nederlag i sæsonen på en eftertrykkelig måde.