Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tabte ikke en eneste kamp i sidste sæson: Nu vil alle slå dem

Victor Boniface og Bayer Leverkusen er endnu ikke i topform.
Victor Boniface og Bayer Leverkusen er endnu ikke i topform.Profimedia
Bayer Leverkusens tyske landsholdsspiller, Robert Andrich, siger at alle hold vil dø med støvlerne på at besejre de regerende tyske mestre i den kommende sæson. "Alt var fantastisk i sidste sæson. Men i år er der ingen, der giver os noget. Vi kommer til at spille om alt lige fra starten, alle vil slå os - det skal vi være forberedt på."

Leverkusen ser dog endnu ikke ud til at være rigtig godt forberedt forud for den nye sæson. Mens udfordrerne fra VfB Stuttgart (4-0 mod Athletic Bilbao), Bayern München (3-2 mod Tottenham Hotspur), RB Leipzig (1-1 mod Paris Saint-Germain) og Borussia Dortmund (2-0 mod Aston Villa) er i god form, har det ubesejrede hold under træner Xabi Alonso på det seneste glemt, hvordan man vinder.

2-2 mod RC Lens, 1-4 mod FC Arsenal og 1-1 i lørdags mod Betis Sevilla er formentlig ikke den forberedelse som Xabi Alonso havde håbet på. Alligevel går ingen i panik. "Holdet vil være klar, når det gælder point, mesterskaber og pokaler," siger anfører Lukas Hradecky.

Og selv Andrich tror på, at holdet vil sende et klart signal til konkurrenterne i Super Cuppen den kommende lørdag mod VfB Stuttgart - på trods af al uroen omkring den mulige transfer af  Jonathan Tah til Bayern München : "Vi vil udnytte ugen godt, så vi kan fyre det første fyrværkeri af mod Stuttgart."

Rivaler ser sig selv forberedt

Det vil Stuttgaert selvfølgelig gerne forhindre - de ser i hvert fald ud til at have formen til det. Kort efter indkøbet af landsholdsspilleren Deniz Undav brillerede træner Sebastian Hoeness hold mod Bilbao. Undav ønsker, at det også skal være tilfældet mod Bayer Leverkusen: "Vi ønsker at vinde mod Leverkusen."

Leipzig gik glip af en sejr mod PSG, men præstationen var god, selv uden Dani Olmo, som er skiftet til FC Barcelona. "Vi er klar til når det gølder," sagde målscorer Lois Openda, som sammen med sine kolleger skal møde tredjedivisionsklubben Rot-Weiss Essen i første runde af DFB Pokalen.

Champions League-finalisterne fra Dortmund, som møder Phönix Lübeck fra den regionale liga i pokalen, ser også ud til at være klar til sæsonen. Vigtigere end sejren over englænderne var dog nyheden om at landsholdsspilleren Maximilian Beier fra ligarivalerne TSG Hoffenheim er på vej som erstatning for Niclas Füllkrug, der er skiftet til West Ham United - for 30 millioner euro.

Der er langt flere penge på spil for rekordmestrene fra Bayern München. Det første af de planlagte spillersalg ser ud til at finde sted i den kommende uge. Manchester United er tilsyneladende villig til at betale 60 millioner euro plus bonusser for Matthijs de Ligt og Noussair Mazraoui.