Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Thomas Müller inden Dortmund-gyser: “Kan i klare presset, BVB?”

Thomas Müller har tændt op for sine mindgames inden sidste spillerunde i Tyskland.
Thomas Müller har tændt op for sine mindgames inden sidste spillerunde i Tyskland.AFP
Bayern-kaptajnen Thomas Müller gør, hvad han kan, for at lægge presset på Dortmunds skuldre inden sidste spillerunde, hvor Bayern vel at mærke selv har deres at løfte. For kan Dortmund, der har været i mesterskabstørke de sidste 12 år, levere de tiltrængte tre point mod Mainz? "Kan i det?" spørger Müller.

Der er lagt op til den helt store fodboldfest i Dortmund, hvor en sejr over Mainz definitivt vil sikre dem det første mesterskab siden 11-12-sæsonen.

Siden da har Bayern München gjort rent bord, og “Die Rekordmeistern” har i Thomas Müller en anfører, der ved, hvordan man kan psyke en modstander. Det håber han således også på at gøre inden lørdagens afgørende spillerunde, hvor Bayern München selvsagt også skal vinde over FC Köln, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at fravriste Ruhr-mandskabet deres mesterskab.

Således tyede han til sin Instagram fredag aften for at pirke lidt til rivalerne.

“Vi skaffer tre point - og resten er i fodboldgudernes hænder, vil jeg sige. Eller, selvfølgelig, hvor godt BVB håndterer presset,” skrev Müller. 

I Dortmund venter op mod en halv million fans på at lade jublen bryde løs, men Bundesligaen har før haft esser i ærmet på sidste spilledag, især til Bayern Münchens fordel.

Det kan man bare spørge Ebbe Sand og alle i Gelsenkirchen om, efter de i 2001 var blot et par minutter fra at blive mestre, men hvor en sen Bayern-udligning i Hamborg ødelagde det første mesterskab i 43 år for Schalke. 

"For at leve op til presset fra så mange mennesker, så skal man gå på banen med brystet skudt frem, ellers kan man glemme det," konstaterer Müller videre, ifølge Kicker.  Han opfordrer dem dog også til at nyde momentet, for sådan en spændende sidste spillerunde ønsker alle andre end Bayerns fans, som Müller udtrykker det.

Sidste spillerunde fløjtes igang 15.30, og Dortmund er på forhånd to point foran Bayern. Målscoren er dog i sydtyskernes favør, så et uafgjort resultat vil ikke nødvendigvis være nok for BVB.