Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tysk medie: Dansk succes-træner i spil som ny chef for Wind og Mæhle

Tysk medie: Dansk succes-træner i spil som ny chef for Wind og Mæhle
Tysk medie: Dansk succes-træner i spil som ny chef for Wind og MæhleProfimedia
For første gang siden hans afgang fra Mainz 05 i november 2023 cirkulerer Bo Svenssons navn igen i Bundesligaens rygtemølle.

Det er ikke nogen overraskelse at Bo Svensson navn igen forbindes med en Bundesliga klub for Svensson gjorde trods alt et mere end anstændigt stykke arbejde i Bundesliga-fodboldklubben Mainz 05.

Hans to et halvt år på Bruchweg var dybest set en succeshistorie dog uden en lykkelig slutning.

Fra at være et hold, der ofte lå bunden af ligaen formåede Svensson at gøre Mainz til et mandskab, der på sine bedste dage kunne bide skeer med de allerbedste hold i Bundesligaen og klubben havde den længste serie uden nederlag i foråret 2023 (ti kampe) og bankede på døren til Europa League.

I sommeren 2023 havde man dog på fornemmelsen af, at ambitionerne for Mainz 05 og den ambitiøse træners ambitioner var ved at glide fra hinanden. Og efter holdet kom ind i en negativ stime så Svensson ikke nogen anden udvej end at trække i den personlige nødbremse.

Siden har der været stille omkring Bo Svensson, hvor han angiveligt brugt tid på ferie og med familien.

Men nu skriver "Wolfsburger Allgemeine Zeitung", at VfL Wolfsburg har holdt øje med den 44-årige dansker gennem længere tid som en mulig erstatning for Niko Kovac.

Også St. Paulis træner Fabian Hürzeler, Thomas Thomas Reis (tidligere VfL Bochum, Schalke 04) og Stefan Kuntz (senest tyrkisk landstræner) nævnes  udpeget som alternative kandidater.

Wolfsburg ligger i øjeblikket på 13.pladsen i den tyske Bundesliga.