Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Werder Bremen på vej til at skille sig af med tidligere Liverpool-flop

Werder Bremen og Naby Keita havde forestillet sig deres tid sammen forløbe bedre.
Werder Bremen og Naby Keita havde forestillet sig deres tid sammen forløbe bedre.Profimedia
Enden på en misforståelse er nær: tegnene peger tydeligt på en afsked mellem midtbanespilleren Naby Keita og Werder Bremen. Som Bundesliga-klubben meddelte torsdag, vil Bremens transferskuffelse fra sidste sæson ikke vende tilbage til holdtræningen og vil i stedet fortsætte med at træne individuelt. Beslutningen er resultatet af en diskussion mellem spilleren, hans rådgiver og SVW's sportslige ledelse.

"Det var en meget åben diskussion, hvor vi i fællesskab kom til den konklusion, at dette er den mest fornuftige fremgangsmåde i den nuværende situation," siger administrerende direktør Clemens Fritz:

"Da hans sportslige situation ikke har ændret sig igen, vil han gerne se sig om efter en ny udfordring. Sammen med hans rådgiver ønsker vi at realisere dette så hurtigt som muligt."

Keita flyttede til Bremen fra Liverpool FC i sommer som den formodede kongetransfer. Men som i de tidligere sæsoner kæmpede Champions League-vinderen fra 2019 med vedvarende skadesproblemer gennem hele sæsonen. Han spillede kun i alt 106 minutter i fem kampe for Werder.

Karantæne efter at have nægtet at rejse med til kamp

I april nægtede Keita at rejse til Bremens Bundesliga-kamp mod Bayer Leverkusen, fordi han ikke var med i startopstillingen - han blev efterfølgende suspenderet indtil slutningen af sæsonen.