Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

82-årige Sir Alex i meget sjældent interview: Jeg savner de store kampe

82-årige Sir Alex i meget sjældent interview: Jeg savner de store kampe
82-årige Sir Alex i meget sjældent interview: Jeg savner de store kampeProfimedia
Den legendariske 82-årige tidligere træner for Manchester United, Sir Alex Ferguson, har i et meget sjældent interview afsløret at han savner United og de store kampe.

Den ikoniske træner trak sig tilbage i slutningen af ​​sæsonen 2012-13, efter at have ført Manchester United til deres 13. Premier League-titel i hans 27. år i klubben.

United har kæmpet for succes lige siden hans afgang, hvor Manchester City har ført an i det meste af det sidste årti.

I sit første store interview i årevis talte Ferguson til BBC Breakfast om livet efter sin pension..

Da han blev spurgt, hvordan livet er, svarede han: "Godt ja, jeg har været pensioneret i 11 år nu, så du finder en måde at tilpasse dig på."

Ferguson sagde, at han holdt sig væk fra problemer, og da han blev spurgt, om han savner livet som træner, sagde han: "Ja, jeg savner det nogle gange."

"Jeg tror, ​​at det første år efter min pension tog jeg til Champions League finalen, og jeg sagde til Cathy (Fergusons kone, "det er det, jeg savner" - store kampe, de europæiske kampe."

"Så jeg er taget til de fleste af de europæiske finaler, fordi jeg finder noget, jeg kan relatere til, noget jeg gerne vil have gjort hver dag. Fordi det er de store begivenheder, som United altid bør være involveret i."

Ferguson er blevet set ved Champions League-finalerne i løbet af det sidste årti på trods af, at de røde djævle ikke er nået til det stadie af turneringen. 

Under hans regeringstid som træner på Old Trafford vandt United Champions League som en del af deres ikoniske Treble i 1999 og igen i 2008.

United nåede også finalen i 2009 og 2011, men tabte ved begge lejligheder til Pep Guardiolas legendariske Barcelona-mandskab.

Ferguson er i dag jævnlig gæst ved Manchester United-kampe både hjemme og ude, og på Old Trafford har han haft en stand opkaldt efter sig siden 2011.