Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ancelotti: Endrick har 'den unikke gave, som alle angribere drømmer om'

Endrick sætter allerede sit præg på Real Madrid
Endrick sætter allerede sit præg på Real MadridJuan Medina / Reuters
Real Madrids teenageangriber Endrick har unikke evner, som gør ham til noget særligt, sagde manager Carlo Ancelotti tirsdag, efter at brasilianeren havde scoret det sidste mål i 3-1-sejren over Stuttgart i Champions League.

"Han er i stand til at gøre ting, som ingen kan forestille sig," sagde Ancelotti, efter at den 18-årige Endrick blev den yngste Real Madrid-spiller, der har scoret i en officiel international turnering.

Dybt inde i tillægstiden trak Endrick op ad banen på Santiago Bernabeu i et hurtigt kontraangreb og sendte fra 30 meter et fladt skud i Stuttgarts mål lige inden for den venstre stolpe.

"Han har den gave, som angribere drømmer om, gaven til at være både meget effektiv og beslutsom," sagde Ancelotti.

"Man kan se, at han har noget særligt, noget jeg aldrig har set. Og han har sådan et hårdt skud, samtidig med at han er hurtig på aftrækkeren.

"Endrick viste mod, fordi det var den sidste bold i kampen. Den nemmeste løsning var at udnytte situationen i overtal tre mod en med Vinicius og Rodrygo fri på fløjene, og selv om det måske var den mest komplicerede løsning, han valgte, gjorde han det godt."

Ancelotti siger derudover, at han er tilfreds med sit holds start på Champions League-forsvaret, selv om Stuttgart dominerede kampen tidligt og skabte flere chancer, som tvang Real-målmand Thibaut Courtois til at præstere en række redninger i verdensklasse.

"Hvis nogen tror, at det er nemt at vinde kampe, så tager de fejl. Jeg har trænet mere end 200 kampe i Champions League, og jeg kan ikke huske en eneste kamp, hvor jeg ikke har lidt," sagde Ancelotti.

"Ingen ved bedre end Real Madrid, hvordan det er at vinde en Champions League gennem lidelse. Vi prøver stadig at finde vores bedste version. Det er et løbende arbejde."