Ancelotti og Co. slipper med skrækken efter slinger i valsen: Får skovlen under tyskere

Endrick har allerede lynet to gange i blot fem optrædener for Real Madrid.
Endrick har allerede lynet to gange i blot fem optrædener for Real Madrid.Jose Breton/Pics Action/NurPhoto/NurPhoto via AFP
En scoring af Antonio Rüdiger syv minutter før tid reddede Real Madrid fra tidligt CL-pointtab mod Stuttgart.

Stuttgart leverede en flot indsats tirsdag på Bernabeu. Det gjorde Real Madrid ingenlunde. Alligevel tog spanierne de tre point med en 3-1-sejr og åbnede titelforsvaret med et godkendt resultat.

De forsvarende Champions League-mestre har det med at være langsomme startere i kampene. Til tider kan holdet virke voldsomt nonchalant.

Det var i høj grad tilfældet mod Stuttgart, som kom med stor energi og vilje. Derfor bød første halvdel af første halvleg på total tysk dominans.

Efter 25 minutter havde Stuttgart haft bolden 70 procent af tiden, og Thibaut Courtois havde hevet tre-fire store redninger frem for at forhindre en føring til gæsterne.

Hverken offensivt eller defensivt kunne Real Madrid få noget til at fungere.

Omkring midtvejs begyndte de spanske favoritter at få lidt mere fat i spillet. Tilbagevendte Jude Bellingham viste med nogle gode aktioner, hvorfor han har været savnet, og Rodrygo fik skabt uro i tyskernes bageste geledder.

Det var dog stadig uden, at Real Madrid var i nærheden af topniveauet.

En opsang i pausen fra Carlo Ancelotti ville absolut være på sin plads. Og havde han givet en, virkede den øjeblikkeligt.

20 sekunder inde i anden halvleg kom Rodrygo fri i højre side. Inden foran mål fandt han en fri Kylian Mbappé, og så var Real Madrid foran.

En slem bet for Stuttgart efter den flotte første halvleg. Tyskerne fortsatte dog med at udfordre madrilenernes skrøbelige defensiv, men nu kom chancerne i den modsatte ende også med større frekvens.

Det var et spørgsmål om tid, før den åbne slagudveksling ville ende i scoring, og denne gang var det endelig tyskerne, som viste effektivitet.

Tæt under mål headede Deniz Undav en fortjent udligning i kassen.

Begge hold søgte hele vejen scoringen, som kunne give de tre point, og som så ofte før fik Real Madrid hevet en sejr i land, på en dag hvor ikke ret meget fungerede.

Syv minutter før tid steg Antonio Rüdiger op på et hjørnespark og pandede sejrsmålet ind. Og i sidste tillægsminut tog den 18-årige indskifter Endrick chancen langt udefra på en kontra og lukkede kampen til 3-1.