Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Champions League Tracker: Stormøde i London, Leverkusen møder Milan

Opdateret
På Emirates Stadium venter der tirsdag aften lidt af en lækkerbisken, når Arsenal mødes med Paris Saint-Germain.
På Emirates Stadium venter der tirsdag aften lidt af en lækkerbisken, når Arsenal mødes med Paris Saint-Germain.Shaun Botterill/Getty Images Europe/Getty Images via AFP
Det er blevet tid til anden runde af årets Champions League. Følg med på Flashscores tracker og få alle de vigtigste opdateringer fra tirsdagens kampe.

Kl. 22:46 - Tidligere på dagen kunne flere medier fortælle, at Andrés Iniesta snarest vil offentliggøre, at han indstiller sin karriere. Det er naturligvis ikke gået publikum i Barcelona næsen forbi, og med kampen for længst afgjort på Montjuïc med stillingen 5-0, efter et tosset selvmål af Young Boys, fandt publikum såmænd tid til at hylde Iniesta.

Kl. 22:33 - 21-årige indskiftede James McAtee er såmænd også kommet på tavlen for Manchester City, der nu fører med 4-0 i Bratislava.

Kl. 22:13 - Det er tilsyneladende kun Barcelona, der hidtil er kommet ud fra omklædningsrummet i Catalonien. I hvert fald rent mentalt. Hjemmeholdet skulle ikke bruge mange minutter af anden halvleg på at bringe sig foran 4-0. Lewandowski runder 96 mål i Champions League, efter Iñigo Martínez header et hjørnespark tilbage på tværs af feltet, hvor polakken dukker op og noget uortodokst får headet bolden ind via sin egen fod.

I Bratislava er det samtidig blevet 3-0 til Manchester City. Erling Haaland har, ikke så overraskende, nemlig fået scoret. 

Kl. 21:42 - Kasper Schmeichel har gang i en forfærdelig aften på græskontoret. Fem gange har danskeren nu måttet hente bolden ud af eget net, og Dortmund er på vej til pause med en dominerende føring på 5-1.

I Barcelona har to scoringer, først af Raphinha og efterfølgende af Iñigo Martínez, sørget for en ligeledes stærk føring til hjemmeholdet, der fører 3-0 over et Young Boys-mandskab, der bare har fået en helt igennem rærlig sæsonstart.

Og afslutningsvis har Bukayo Saka sørget for at give Arsenal en 2-0-føring på Emirates over PSG, der altså er uden Ousmane Dembélé denne tirsdag, efter franskmanden er blevet udeladt af truppe af disciplinære årsager af cheftræner Luis Enrique.

Kl. 21:23 - Der er fuld gang i målscoringen i de syv sene kampe. Mens Kasper Schmeichel er kommet flyvende i gang i den skotske liga med det ene clean sheet efter det andet, går det knapt så godt i europæisk regi. Danskeren har begået straffespark mod Dortmund, som Emre Can omsatte, men kort efter fik Daizen Maeda faktisk udlignet. Der gik dog ikke andet end et par minutter, før end Karim Adeyemi nok engang tvang Schmeichel til at samle bolden op i eget net. 2-1 til Dortmund.

I Bratislava går alt efter planen for Pep Guardiolas tropper. Tilbagevendte Ilkay Gündogan og Phil Foden har bragt de engelske mestre foran med 2-0 mod Slovan. Andenpladsen i seneste års Premier League, Arsenal, er ligeledes kommet foran. På hjemmebane møder de PSG, og her har Kai Havertz headet Mikel Artetas mandskab foran. 

På Montjuïc i Barcelona har Robert Lewandowski sparket sit Champions League mål nummer 95 i karrieren ind mod schweiziske Young Boys, og både i Milano og Eindhoven er der scoret fantastisk langskudsmål. I Milano har Hakan Calhanoglu nemlig braget Inter foran med et smukt direkte frispark mod serbiske Crvena Zvezda, mens Jerdy Schouten i åbent spil kanonerede bolden i mål mod Sporting CP, der har anfører Morten Hjulmand med fra start.

Kl. 21:02 - Det er blevet tid til aftenens syv sene kampe, der alle er fløjtet i gang klokken 21. Særligt i London er der en lækkerbisken på programmet, for her får Arsenal besøg af Paris Saint-Germain.

Andetsteds mødes de forsvarende tyske mestre fra Bayer 04 Leverkusen hjemme med Milan, mens Celtic med Kasper Schmeichel fra start ligeledes spiller i Tyskland, hvor Borussia Dortmund mødes på udebane. 

Kl. 20:39 - Det bliver til et flot, flot point for Lars Friis i Stuttgart! Efter det skuffende nederlag fredag aften rejser Sparta Prag sig således og forbliver ubesejrede i europæisk regi i denne sæson. Opgøret ender 1-1 og dermed går Friis' tropper op på fire point.

Andetsteds må Red Bull Salzburg indkassere et slemt nederlag på hjemmebane, hvor det ender med hele 4-0 til gæsterne fra Brest, der dermed står noteret for flotte seks point efter de to første spillerunder. 

Kl. 20:22 - Det er gået helt, helt skævt for Red Bull Salzburg i starten af årets Champions League-ligafase. I første spillerunde blev det som bekendt til et eftertrykkeligt 3-0-nederlag ude mod Sparta Prag, og i anden halvleg denne tirsdag er det østrigske hold på det nærmeste kollapset hjemme mod Brest. Franskmændene er nemlig foran med utrolige 4-0 nu og har kurs mod sejr nummer to ud af lige så mange mulige. 

Kl. 19:50 - Pausestillingen i de to opgør er henholdsvis 1-1 i Stuttgart og 0-1 i Salzburg.

Kl. 19:21 - Der er udlignet i Stuttgart og hvilken drømmescoring for Lars Friis og Co. Den forhenværende FC Midtjylland-spiller, finske Kaan Kairinen krøller således et direkte frispark helt, helt op i krogen, og selvom Alexander Nübel får fingerspidserne på afslutningen, er den simpelthen så perfekt placeret, at den tyske målmand ikke kan holde bolden ude. Genial scoring og 1-1 i Stuttgart.

Kl. 19:11 - Ud af det blå bringer Brest sig foran i Østrig. Et kontraangreb omsættes fornemt, da Ludovic Ajorque slår en knivskarp aflevering med ydersiden til en ganske fri Abdallah Sima, og den senegalesiske angriber, der er på leje fra Brighton & Hove Albion, sparker bolden flot ind bag Janis Blaswich. Med nederlaget i første runde in mente må Salzburg føle det bydende nødvendigt, at det bliver til tre point i dagens hjemmekamp. 

Kl. 18:55 - Og så er der ellers kommet gang i begge opgør, hvor der egentlig var scoret af begge hjemmemandskaber. I Stuttgart må Lars Friis se sit hold komme tidligt bagud, efter det tjekkiske mandskab i weekenden led det første nederlag under Lars Friis' ledelse. Det er Enzo Millot, der bringer tyskerne foran efter et indlæg får lov at sejle helt ind midt i feltet.

I Salzburg har Adam Daghim og Co. også haft bolden i nettet, men hvor Stuttgarts scoring får lov at stå, må Red Bull Salzburg se en scoring efter et hjørnespark blive annulleret, da kampens engelsk dommerteam vurderer, at en Salzburg-spiller står i en strafbar offsideposition og blokerer målmand Marco Bizots udsyn. Derfor er stillingen fortsat 0-0 i Østrig.

Kl. 18:25 - I de to tidlige opgør er der masser af dansk islæt. I Salzburg skal Red Bull Salzburg forsøge at rette op på en rærlig start i ligafasen, efter det i første spillerunde blev til et 3-0-nederlag mod Sparta Prag med danske Lars Friis i spidsen. I Østrig møder det østrigske storhold seneste sæsons helt store franske sensation, Stade Brestois 29, og hos hjemmeholdet har både midtbaneprofilen Mads Bidstrup og den unge forhenværende AGF'er, Adam Daghim, fundet vej til startopstillingen. 

Andetsteds er netop føromtalte Sparta Prag også i aktion, når de ude mod Stuttgart skal forsøge at følge op på den flotte sejr mod Salzburg. Her er Lars Friis naturligvis i trænersædet hos det tjekkiske mesterhold, der har Peter Vindahl Jensen med fra start mellem stængerne. Til gengæld er der hverken fundet plads til Asger Sørensen eller Mathias Ross, der begge starter kampen på bænken.

Kl. 18:15 - Nok engang står den på europæisk fodbold denne tirsdag. Første spillerunde bød på massevis af scoringer, dramatiske opgør, enkelte overraskelser og ikke mindst en masse kampe. Denne tirsdag tages der så altså hul på anden spillerunde, hvor der først og fremmest venter to tidlige kampe med kampstart klokken 18:45, før yderligere syv opgør sættes i gang klokken 21.