Champions League Tracker: Barça taber i undertal til Monaco, Arsenal og Atalanta deler

Stortalentet Lamine Yamal har været brandvarm for Barcelona i sæsonens begyndelse, men torsdag står spanieren overfor en svær opgave ude mod Monaco.Miguel Medina/AFP
Torsdag aften venter de sidste seks opgør af første spillerunde af årets Champions League, og her er der adskillige interessante kampe i vente, herunder et opgør med Brian Priske på trænerbænken mod de tyske mestre.

Kl. 23:07 - Resten af aftenens sene opgør er også fløjtet af. Monaco holder føringen over Barcelona, der spiller langt det meste af kampen med en mand i undertal.

Ligeledes formår Brest at sejre i holdets første europæiske kamp nogensinde, da Sturm Graz bliver besejret med 2-1 i Bretagne.

Afslutningsvis ender det med en spansk sejr i Madrid efter en sen, sen scoring af José María Giménez.

Kl. 22:53 - Det hele slutter med en tam deler i Bergamo. Nul mål scoret af Atalanta, nul mål scoret af Arsenal. Et point til hver.

Kl. 22:40 - I den spanske hovedstad er Yussuf Poulsen blevet sendt på banen i stedet for målscorer Šeško.

Kl. 22:34 - Monaco er igen kommet foran. Det er en ganske simpel lang bold fra Vanderson, der havner helt oppe hos indskiftede George Ilenikhena. Franskmanden afslutter ganske langt ude fra, og afslutningen er end ikke specielt godt placeret, men nok engang viser ter Stegen enormt tvivlsom kvalitet, da tyskeren mistimer sit redningsforsøg fuldkommen og lader bolden gå i mål.

Kl. 22:28 - Det står fortsat 0-0 i Bergamo. Her har Atalanta ellers haft spillets største dødboldchance, da Thomas Partey begår straffespark, men Mateo Retegui kan ikke omsætte fra pletten, hvor David Raya viser flot målmandsspil og redder. Målmanden giver dog en retur, der ender lige i hovedet på Retegui, men Raya er lynhurtig på stregen og får reddet nok engang.

Kl. 22:15 - Brest er i gang kommet på sejrkurs hjemme i Bretagne. Selvom kampen spilles i Guingamp, har Stade Brestois nu altså kurs mod sejr i klubbens første europæiske kamp nogensinde med Abdallah Simas scoring til 2-1.

Kl. 21:50 - Der er pause i de fire sene opgør. I Monaco får Barcelona et uafgjort resultat med i omklædningsrummet, selvom det catalonske mandskab har spillet langt størstedelen af kampen med en mand i undertal.

I Madrid er stillingen ligeledes 1-1, efter Antoine Griezmann fik udlignet Šeškos føringsmål. Til gengæld er der slet ikke scoret i Bergamo, hvor Atalanta og Arsenal mødes. Her har gæsterne umiddelbart været tættest på, uden for alvor at skabe det helt store.

Afslutningsvis var der fornemt dansk input i Bretagne, da Sturm Graz mod slutningen af første halvleg fik udlignet. Her var det nemlig William Bøving, der efter et fint løb i dybden på venstrekanten sendte et skarpt indlæg ind foran mål, som endte med at blive dirigeret i eget net af Brest-schweizeren Edimilson Fernandes.

Kl. 21:36 - Så er der kommet skub i målene ovenpå en lidt mere målfattig onsdag. Selvom de altså kom en mand i undertal tidligt og kort efter kom bagud, har Barcelona såmænd fået udlignet i Monaco. Det er supertalentet Lamine Yamal, der med et tørt hug fra kanten af feltet bringer balance i regnskabet.

Andetsteds har Diego Simeones tropper fået udlignet mod RB Leipzig, mens Stade Brestois, der er i europæisk fodbold for første gang i klubbens historie, er kommet foran med 1-0 mod danskerklubben Sturm Graz.

Kl. 21:19 - Monaco skulle ikke bruge mange minutter på at udnytte overtallet på banen. Med at par flotte træk og en skarp afslutning brager Maghnes Akliouche nemlig det franske hjemmehold foran. Det ligner en lang og hård aften for Hansi Flicks tropper.

Kl. 21:12 - Eric García må gå fra banen. Spanieren erstatter den nyligt skadede Dani Olmo i Barcelonas startopstilling, men efter omtrent 10 minutter har han fået marchordre. Han kan dog knapt nok klandres for udvisningen, for det er holdkammerat Marc-André ter Stegen, der med en gennemført tåbelig og elendig aflevering praktisk talt forærer Monaco en 100 procentchance, som Eric García ender med at stoppe for ved at trække i nødbremsen som bageste mand. Gigantisk brøler fra den tyske landsholdskeeper, der ganske enkelt sælger sin holdkammerat.

Kl. 21:08 - Forfærdelig start for Diego Simeones tropper på Estadio Metropolitano! Det slovenske kæmpetalent Benjamin Šeško skulle nemlig ikke engang bruge fem minutter for at bringe gæsterne fra Leipzig foran.

Kl. 20:50 - Vi vender straks blikket mod aftenens fire sene kampe. Her er særligt tre af dem med store europæiske klubber involveret. I Bergamo mødes Atalanta således med Arsenal, i den spanske hovedstad får Atlético Madrid besøg af RB Leipzig, og sidst får AS Monaco hjemme visit af mægtige FC Barcelona.

Det fjerde og sidste opgør er dog det eneste, hvor der er dansk islæt i startopstillingen, da Andreas Christensen altså er langtidsskadet i Barça, mens Yussuf Poulsen starter på bænken hos Leipzig. Men hos Sturm Graz, der ude møder seneste sæsons helt store franske overraskelse, Stade Brestois, er både William Bøving og Mika Biereth at finde i Christian Ilzers startopstilling.

Forleden talte Flashscore med netop sidstnævnte, efter Biereth denne sommer permanent forlod Arsenal til fordel for østrigske Sturm Graz, hvor den 21-årige dansker nu jagter sit helt store gennembrud.

Kl. 20:43 - Benfica kan ånde lettet op. Trods et massivt serbisk overtag i de døende minutter holder gæsterne nemlig stand. Dermed kan Bruno Lages mandskab konstateret tre point i sæsonens første europæiske opgør.

Kl. 20:35 - Det slutter 4-0 til de tyske mestre i Rotterdam. Resultatet mod give panderynker for Brian Priske, der nu ikke har vundet i en hel måned med to uafgjorte i streg i den hjemlige liga og nu altså et slemt europæisk nederlag.

Bayer 04 Leverkusen var i kontrol i det meste af torsdagens opgør mod Feyenoord.Opta by Statsperform

Kl. 20:31 - Håbet lever for Crvena Zvezda på Marakana! Der resterer omtrent fem minutter af den ordinære spilletid, og det serbiske traditionshold har netop fået reduceret. Det er angolanske Felício Milson, der før denne sæson kom til Beograd fra israelske Maccabi Tel Aviv, der får sparket bolden i nettet efter en fin pasning af Cherif Ndiaye. Stemningen på det ikoniske Stadion Rajko Mitić er vild nu.

Kl. 20:20 - Nok har Brian Priske og Feyenoord fået stabiliseret blødningen på De Kuip, hvor det fortsat står 4-0 til gæsterne fra Bayer 04 Leverkusen, men til gengæld har det hollandske storhold heller ikke for alvor været i nærheden af at få reduceret, mens kampen så småt nærmer sig sin sidste fase. I Beograd er stillingen ligeledes fortsat som ved pausen, 2-0 til Benfica.

Kl. 19:55 - I Beograd har Benfica desværre måttet starte anden halvleg uden danske Alexander Bah. For med ganske få minutter tilbage af første halvleg måtte danskeren forlade grønsværen med en skade efter en grim stempling.

Læs mere om Bahs skade her.

Kl. 19:35 - Det går helt, helt skævt for Brian Priske i Rotterdam. Bayer 04 Leverkusen scorer nemlig hele to gange mere før pausefløjtet, og dermed må den danske cheftræner i pausen forsøge at samle stumperne op og undgå en decideret blamage. I Beograd er pausestillingen 2-0 til gæsterne fra Benfica.

Kl. 19:20 - De to opgør følges forbavsende pænt ad, for nu er der nok engang scoret i begge opgør - og nok engang er det gæsterne, der er kommet på tavlen. Først var det Orkun Kökçü, der gjorde landsmand Aktürkoğlu kunsten efter i Beograd, da Kökçü bragede et direkte frispark ind bag en prisgivet Omri Glazer. Stort set samtidig trampede Victor Boniface sig gennem Feyenoord-forsvaret og fandt en fremadstormende Jeremie Frimpong, der med en tværpasning spillede Alejandro Grimaldo helt fri til en nem scoring for spanieren. 2-0 til gæsterne i begge opgør.

Kl. 19:10 - Der er såmænd allerede scoret i begge kampe. I Rotterdam har bolden sågar været to gange i nettet, men den ene scoring blev efter VAR-gennemsyn annulleret. Derfor fører gæsterne fra Bayer 04 Leverkusen med 1-0 over Priskes Feyenoord, for supertalentet Florian Wirtz skulle kun bruge fem minutter på at bringe sig på tavlen i det hollandske. Efterfølgende fik Ramiz Zerrouki som sagt egentlig udlignet, men desværre for Priske viste VAR-billeder, at den algeriske midtbanemand var offside.

Også i Beograd er der scoret, og også her er det gæsterne, der har bragt sig på sejrkurs. Det er portugisernes nyindkøbte tyrkiske stjernekant Kerem Aktürkoğlu, der har bragt Alexander Bahs mandskab foran.

Kl. 18:45 - Begge opgør er skudt i gang.

Kl. 18:20 - I Rotterdam er de to startopstillinger på plads. Hos Brian Priske er det måske særligt den mexicanske angriberprofil Santiago Giménez, der skal holdes øje med.

I Beograd er der dansk islæt i startopstillingen hos de portugisiske gæster fra Benfica, da Alexander Bah har fået plads på højrebacken i Bruno Lages startopstilling.

Kl. 18:00 - Velkommen til nok en Champions League tracker på Flashscore. Så blev det såmænd også torsdag, og vi nærmer os afrundingen af første spillerunde af sæsonens hovedturnering, der altså byder på et spritnyt format med en ligafase. Tirsdag blev hele herligheden skudt i gang med et målshow med utrolige 28 mål, mens det onsdag gik lidt mere stille for sig.

Torsdag skal de sidste seks opgør af første runde så afvikles, og her venter der særligt tre interessante kampe med kampstart klokken 21, hvor nogle af de større europæiske klubber de seneste år tørner sammen.

Inden da skal to tidlige opgør dog afvikles fra klokken 18:45, og her er særligt opgøret mellem Feyenoord og de tyske mestre fra Bayer 04 Leverkusen interessant med danske briller, for i sommerpausen overtog danske Brian Priske nemlig cheftrænerrollen hos førstnævnte.

Andetsteds mødes serbiske Crvena Zvezda og portugisiske Benfica i et opgør, der emmer af historie, og du kan naturligvis følge det hele lige her på Flashscores tracker.