Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Champions League Tracker: Kane og Bayern smadrer kroater, Liverpool med flot sejr i Milano

Opdateret
Luis Diaz og resten af Liverpool skal tirsdag på en svær udebanemission på San Siro, hvor AC Milan venter.
Luis Diaz og resten af Liverpool skal tirsdag på en svær udebanemission på San Siro, hvor AC Milan venter.Peter Powell/AFP
Det er atter blevet tid til Champions League, hvor et helt nyt format i denne sæson venter. På Flashscores tracker får du alle de vigtigste opdateringer fra tirsdagens opgør.

Kl. 23:00 - Slutfløjtet lyder i de fire sene kampe. I München ender det med vanvittige 9-2 til Bayern München.

Andetsteds lukker Real Madrid ned for Stuttgart med en sen scoring sat ind af stortalentet Endrick.

Dermed sætter vi punktum for en skør, skør første kampdag med fuldkommen sindssyge 28 scoringer fordelt på de seks kampe.

Kl. 22:50 - Målvanviddet i Bayern fortsætter! 8-2 står det nu! Andetsteds har Real Madrid fået bragt sig foran med 2-1. Det er Antonio Rüdiger, der efter et hjørnespark stanger de forsvarende vindere foran.

Kl. 22:32 - Målene vælter ind denne tirsdag! Lad os tage en hurtig rundtur!

I München er det blevet til et fornemt hattrick af Harry Kane. Englænderen scorede på straffespark i første halvleg, gjorde det til 4-2 efter pausen, og nu har Kane såmænd omsat nok et straffespark, således at det tyske storhold nu fører med hele 6-2 over kroatiske Dinamo Zagreb. 

I Milano ser det efterhånden umuligt ud for hjemmeholdet at få point. Ungarske Dominik Szoboszlai har nemlig gjort det til 3-1 for Liverpool, der dermed har kurs mod en fantastisk start i årets Champions League.

I Madrid er der højst overraskende blevet udlignet. Det er en af Stuttgarts helt store stjerner fra den forgangne sæson, nemlig Deniz Undav, der tvinger Real Madrid til nu at jagte et vindermål i kampens afsluttende kvarter.

Sidst er det i Lissabon blevet til 2-0 for Sporting. Her er det Zeno Debast, der har bragt Morten Hjulmand og Co. foran med to mod Lille.

Og der resterer fortsat som minimum et kvarters fodbold!

Kl. 22:21 - Det lignede kortvarigt, at Dinamo Zagreb var i gang med et skørt comeback i Bayern. I pausen gik en småskadet Manuel Neuer fra banen, og i løbet af ganske få minutter havde erstatning Sven Ulreich hentet bolden i eget net to gange. Men fra 3-2 fik Bayern igen styr på tingene, og nu fører hjemmeholdet pludselige 5-2.

Kl. 22:08 - Således kom de forsvarende Champions League-mestre også i gang. Real Madrid møder hjemme tyske VfB Stuttgart, og efter en første halvleg uden scoringer, skulle Kylian Mbappé kun bruge lidt mere end 20 sekunder på at bringe Carlo Ancelottis tropper på 1-0.

Kl. 21:45 - Og så har Liverpool vendt det helt i det nordlige Italien! 2-1 til de engelske gæster nu! Igen kommer scoringen efter en dødbold, denne gang et hjørnespark, der sparkes af græske Kostas Tsimikas direkte ind i pandebrasken på en velpositioneret Virgil van Dijk. Mike Maignan kan blot kigge på, mens bolden sejler i mål fra nært hold. Nu venter en svær mental øvelse for cheftræner Paulo Fonseca, der i pausen skal samle sine tropper op.

Samtidig er det blevet til 3-0 i Bayern, mens Sporting CP i Lissabon har bragt sig foran med 1-0 hjemme mod franske Lille. Målet er ikke overraskende blevet scoret af den portugisiske klubs svenske bomber, Viktor Gyökeres. Kort efter scoringen har Lille fået smidt Angel Gomes ud for sit gule kort nummer to. Dermed ser det godt ud for Sporting, der har danske Morten Hjulmand i startopstillingen med anførerbindet på.

Kl. 21:35 - GNK Dinamo Zagreb er på en utaknemmelig opgave denne tirsdag. På udebane møder det kroatiske mesterhold nemlig Bayern München. Her har først Serge Gnabry og efterfølgende Raphaël Guerreiro bragt det bayerske storhold på sejrskurs.

Kl. 21:25 - Der er udlignet på San Siro! Liverpool har fået rigtig godt gang i spillet ovenpå den chokerende Milan-start, og med et frispark nærmest på milanesernes baglinje bliver bolden skarpt servet ind over af Trent Alexander-Arnold. I feltet kommer italienernes franske målmand, Mike Maignan, ikke ordentligt ud, og så kan Maignans landsmand, Ibrahima Konaté, heade bolden ind. 1-1 i Milano.

Kl. 21:07 - Fantastisk start for hjemmeholdet i Milano! Christian Pulisic skyder afsted i en flot omstilling i højresiden, og da ingen lukker amerikaneren ned, vælger han selv at skyde fladt i målet. 1-0 til italienerne, chokstart for Arne Slots Liverpool-tropper!

Kl. 20:50 - Om 10 minutter sparkes tirsdagens fire sene kampe i gang. Her er det naturligvis opgøret mellem Milan og Liverpool, der er det helt store trækplaster. De to mandskaber har nemlig to gange mødtes i Champions League-finaler siden årtusindeskiftet, først med den legendariske kamp i Istanbul, hvor italienerne var foran med hele 3-0 ved pausen, inden Liverpool fik vendt det hele i anden halvleg og sejrede på straffespark.

Det er i alt femte gang, at de to mandskaber mødes i Champions League-regi. Milan har blot vundet én gang, da de i finalen i 2007 revancherede føromtalte nederlag fra 2005 med en 2-1-sejr.

Sådan stiller Milan og Liverpool op tirsdag aften.
Sådan stiller Milan og Liverpool op tirsdag aften.Flashscore

Kl. 20:48 - I begge de tidlige opgør når der lige præcis at blive scoret nok et mål. I Bern fuldender Aston Villa ydmygelsen med mål nummer fem, hvoraf to altså blev annulleret, da Amadou Onana smækker bolden ind fra kanten af feltet. Publikum i Bern er tydeligt utilfredse.

Omvendt må Thiago Motta ærgre sig over, at PSV Eindhoven i overtiden med kampens allersidste spark får reduceret til 3-1. 

Kl. 20:31 - Endnu engang har Aston Villa fået annulleret et mål, og endnu engang var det såmænd for hånd på bolden. Jhon Durán troede ellers lige, at han havde fortsat de brandvarme takter med nok en flot scoring efter at være blevet skiftet ind, men i opspillet til scoringen ramte Amadou Onana bolden med hånden.

Kl. 20:13 - Det ligner en supersikker start i Champions League for Thiago Mottas Juventus-mandskab, der fortsat fører 3-0. Det har samtidig givet Motta lejlighed til at rotere kraftigt, således at Juventus nu har benyttet samtlige fem udskiftninger.

I Bern er stillingen også fortsat 2-0 til Aston Villa.

Kl. 20:00 - Derouten for PSV Eindhoven fortsætter i Torino. Juventus skulle kun bruge ganske få minutter på at bringe sig foran med 3-0 og dermed reelt lukke og slukke opgøret. Italienernes tredje mål bliver sat ind af en velspillende Nicolás González. 

Kl. 19:36 - Pausestillingerne i Bern og Torino er i begge tilfælde 2-0. Mens det i Torino er hjemmeholdet, Juventus, der er foran med 2-0, er det i Schweiz dog udeholdet fra Birmingham, Aston Villa, der fører med to. 

Kampens andet mål på Stadion Wankdorf kommer efter en gigantisk opspilsfejl fra hjemmeholdet, der i eget felt nærmest forærer bolden til Aston Villa, hvorefter Jacob Ramsey kan sparke bolden i et tomt net. Efterfølgende har Ollie Watkins endda fået annulleret en scoring, tilsyneladende for at have ramt bolden med hånd kort før sin afslutning. 

Kl. 19:23 - Trods den gode start for Young Boys i Bern, er det de engelske gæster, der er kommet foran. Det kommer Unai Emerys mandskab efter en indøvet hjørnesparkskombination, der i sidste ende finder en helt, helt fri Youri Tielemans, der sparker bolden fornemt ind. 

Kl. 19:13 - På Allianz Stadium er Juventus og Thiago Motta kommet rigtig, rigtig godt fra land mod PSV Eindhoven. Allerede nu er det italienske hjemmehold foran med 2-0. Først var det klubbens tyrkiske stortalent, 19-årige Kenan Yildiz, der bragte italienerne foran, og efterfølgende har amerikanske Weston McKennie udvidet føringen. Begge scoringer var med stort aftryk fra argentinske Nicolás González i opspillet. 

Kl. 19:02 - I Schweiz er Young Boys startet ganske stærkt hjemme på kunstgræsbanen. Et par afslutninger er sendt afsted mod Emiliano Martínez i Aston Villa-buret, herunder en halvflugter fra kanten af feltet, der snævert gik forbi rammen. Aston Villa har ganske vist haft overtaget på bolden, men den engelske klub har endnu ikke formået at skabe noget nævneværdigt. 

Kl. 18:50 - De to første kampe denne tirsdag er fløjtet i gang. På Stadion Wankdorf må de engelske gæster fra Aston Villa siges at være storfavoritter. Nok har hjemmeholdet en del mere europæisk erfaring fra Champions League end Aston Villa, men schweizerne er kommet skidt fra start i denne sæson og indtager simpelthen sidstepladsen i den bedste schweiziske række. Efter seks kampe er det nemlig blevet til tre nederlag og tre uafgjorte.

Kl. 18:30 - Tirsdagens to tidlige kampe nærmer sig kampstart. I den ene mødes Juventus, der op til denne sæson har fået Thiago Motta ind som cheftræner ovenpå en suverænt flot sæson i Bologna, med de hollandske mestre fra PSV Eindhoven. De to mandskaber stiller op som følger.

Disse 22 spillere indtager tirsdag grønsværen i Torino for henholdsvis Juventus og PSV Eindhoven.
Disse 22 spillere indtager tirsdag grønsværen i Torino for henholdsvis Juventus og PSV Eindhoven.Flashscore

I det andet opgør er Aston Villa tilbage i det fineste europæiske selskab for første gang siden sæsonen 1982-1983. Unai Emerys stærke Birmingham-mandskab møder denne tirsdag schweiziske Young Boys, og de to mandskaber stiller op med følgende spillere.

Der vil særligt være forventninger til stjernen Ollie Watkins, når Aston Villa tirsdag spiller første kamp i Europas bedste klubturnering i over 40 år.
Der vil særligt være forventninger til stjernen Ollie Watkins, når Aston Villa tirsdag spiller første kamp i Europas bedste klubturnering i over 40 år.Flashscore

Kl. 18:10 - Aftenens kampprogram byder på to opgør med kampstart klokken 18:45, før yderligere fire kampe sparkes i gang klokken 21:00. Særligt blandt de fire sene opgør venter en rigtig lækkerbisken, når to af turneringens mest vindende mandskaber, engelske Liverpool FC med seks titler og italienske AC Milan med syv titler, tørner sammen på San Siro i Milano.

Her kan du læse Flashscores samlede optakt til tirsdagens seks kampe.

Kl. 18:00 - Godaften og velkommen til sæsonens allerførste spilledag i hovedturneringen af verdens mest prestigefyldte klubturnering, Champions League. Der er seks spændende opgør på programmet denne tirsdag, herunder et brag mellem to historiske giganter, men inden vi kaster et blik på aftenens kampe, skal det selvfølgelig først og fremmest påpeges, at der er et dugfriskt format i spil i årets Champions League.

Væk er nemlig det velkendte gruppespil, der i stedet er erstattet af en ligafase, hvor samtlige 36 deltagende klubber er placeret. I slutningen af august blev der så trukket lod om, hvem de enkelte hold skal møde – ingen mødes mere end én gang – og således er der altså tale om en noget anderledes oplevelse i denne sæson.

Du kan læse meget mere om det nye format lige her i Flashscores gennemgang.

Derudover kan du her få styr på, hvem der møder hvem i løbet af den nye ligafase.

Sidst men ikke mindst kan Flashscore også byde ind med en guide til hele den kommende sæsons Champions League.