Dinamo Zagreb-træner er færdig efter CL-blamage

Jakirovic måtte se sit hold få en kæmpe øretæve.
Jakirovic måtte se sit hold få en kæmpe øretæve.ULRIK PEDERSEN/NurPhoto/NurPhoto via AFP
Nederlaget på 2-9 mod Bayern München blev Sergej Jakirovic' sidste kamp i spidsen for Dinamo Zagreb.

Sergej Jakirovic er færdig som cheftræner for den kroatiske mesterklub, Dinamo Zagreb.

Det sker to dage efter blamagen i Champions League, hvor Dinamo Zagreb tabte hele 2-9 mod Bayern München.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at parterne var enige om at stoppe samarbejdet.

Sergej Jakirovic overtog trænersædet i august 2023 og førte klubben til både mesterskab og pokaltitel i sæsonen.

Knap så god har starten været på den nye sæson. De seneste ligakampe har budt på en uafgjort kamp og et nederlag, og tirsdag gik det altså helt galt mod Bayern.

Bayern førte med 3-0 ved pausen, men Dinamo Zagreb svarede godt tilbage i starten af anden halvleg med reducering til 2-3.

Derfra endte det i en fodboldkatastrofe for udeholdet, der lukkede seks mål ind i de sidste 35 minutter.

Dinamo Zagreb skal næste gang i aktion i Champions League på hjemmebane mod Monaco fra den franske Ligue 1.