Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

EKSKLUSIVT: Bayern-legende støtter Kane i at bryde trofæforbandelsen under Kompany

Flashscore
Opdateret
Kane er stadig uden større sølvtøj i samlingen
Kane er stadig uden større sølvtøj i samlingen ČTK / imago sportfotodienst / Frank Hoermann/SVEN SIMON
Bayern Münchens og Englands angriber Harry Kane (31) er uden tvivl en af verdens bedste fodboldspillere, men det eneste, der mangler på hans CV, er et stort trofæ - noget, der har hjemsøgt angriberen i de sidste par år af hans karriere.

Efter at have forladt et kæmpende Tottenham-hold for at slutte sig til en næsten trofægaranteret klub i Bayern, lykkedes det chokerende nok ikke Kane at vinde noget sølvtøj i sit første år i Tyskland.

Trods over 300 mål i karrieren har angriberen dermed stadig ikke vundet nogen store trofæer, hvilket altid sætter spørgsmålstegn ved hans berettigelse som en af de bedste spillere i sin generation.

Den tidligere Bayern- og Liverpool-midtbanespiller Dietmar Hamann - som vandt 15 stykker sølvtøj i løbet af en glorværdig karriere i England og Tyskland - har støttet Kane i at bryde sin tørke i denne sæson.

"I sidste sæson præsterede Harry Kane ikke i de store kampe," siger Hamann til Flashscore.

"Han scorede et hattrick i den sidste kamp, men han scorede ikke i de sidste tre eller fire kampe. Kane skal være i form og score, når sæsonen starter for Bayern i april, hvor alle de store kampe er.  Jeg kan ikke se, at Kane ikke vinder nogen turneringer i denne sæson, det bliver hans tid til at vinde trofæer."

Kanes utrolige målrekord
Kanes utrolige målrekordFlashscore

De europæiske giganter er i øjeblikket ved at tilpasse sig livet under den nye manager Vincent Kompany, og på trods af nogle begyndervanskeligheder er de godt rustet til at udfordre i både Bundesligaen og Champions League.

Bayern er ubesejret i ligaen og topper tabellen med en langt bedre målforskel end alle andre og har allerede scoret 24 mål i denne sæson, hvor Kane har bidraget 13 gange (otte mål, fem assists).

Deres eneste svipser indtil videre er kommet i Champions League efter et chok-nederlag på 1-0 til Aston Villa - men Hamann er sikker på, at det tyske hold vil komme videre efter nederlaget.

"Bayern har startet sæsonen rigtig godt, selv om de tabte til Aston Villa. Bayern kæmper om alle trofæer i øjeblikket.

"På trods af et par skader kan jeg ikke se, hvorfor Bayern ikke skulle kunne vinde deres hjemlige trofæer og Champions League under Vincent Kompany."

En anden vigtig spiller for Kompany i denne sæson har været Michael Olise.

Franskmanden kom til fra Crystal Palace i sommer og er allerede noteret for ni mål i alle turneringer, hvilket har skabt et stærkt partnerskab med Kane.

Olises form kan være nøglen til Bayerns chancer for at vinde sølvtøj, men der er stadig tvivl om hans langsigtede fremtid i Tyskland, og Hamann taler om en mulig tilbagevenden til England.

"Jeg er meget overrasket over, at ingen hentede ham i England, for hvis nogen skulle erstatte Mohamed Salah, ville det være Michael Olise."

"Han er en fantastisk spiller, han kan score mål og skabe noget. Bayern vil ikke miste Olise, men jeg vil ikke blive overrasket, hvis hold som Liverpool eller Manchester United tilbyder et stort beløb for ham."

Hamann var så glad for Olises evner, at han endda indrømmede, at han kunne opnå legendestatus i Tyskland - og sammenlignede ham med Bayern-helten Arjen Robben.

"Han (Olise) bliver nødt til at blive et par år for at nå det niveau, men han har evnen til at blive lige så god som Arjen Robben. Han har i hvert fald evnerne."

Bayern skal næste gang i aktion mod Barcelona i Champions League.