Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Europæiske højdepunkter: Fem Champions League- og Europa League-kampe du ikke må misse

Arsenal står over for en hård test mod PSG tirsdag aften
Arsenal står over for en hård test mod PSG tirsdag aftenFlashscore / GIUSEPPE MAFFIA / NurPhotoNur / Photo via AFP
Champions League vender tilbage i denne uge med anden spillerunde, mens der også er et fuldt program med Europa League og Europa Conference League at se frem til. Her på Flashscore har vi udvalgt fem fremragende kampe, som du simpelthen ikke må gå glip af.

Tirsdag den 1. oktober

Arsenal vs Paris Saint-Germain - Kl. 21:00

To europæiske sværvægtere mødes i et spændende opgør på Emirates Stadium, hvor Mikel Artetas Arsenal skal forsøge at sikre sig sin første sejr i den nye Champions League.

En fantastisk dobbeltredning fra David Raya sikrede The Gunners et hårdt tilkæmpet point i åbningskampen mod Atalanta, og efter at have besejret Leicester City på dramatisk vis i weekenden, vil Arsenal være desperate efter at fortsætte deres momentum med til tirsdag aften.

De franske mestre Paris Saint-Germain havde brug for et sent selvmål for at besejre turneringsdebutanterne Girona på første spilledag, så Luis Enrique vil kræve en betydelig forbedring fra sine spillere, når de skal forsøge at stoppe Arsenals stime på 14 ubesejrede kampe på hjemmebane.

Bayer Leverkusen vs AC Milan - Kl. 21:00

Xabi Alonsos hold fik en drømmestart på deres Champions League-kampagne for 14 dage siden, da de scorede fire mål i første halvleg og slog Feyenoord i Rotterdam.

Leverkusen har hentet fire point i deres to kampe i Bundesligaen siden, herunder lørdagens 1-1-kamp mod Bayern München, hvilket giver Alonsos mænd masser af selvtillid, når de byder de syvdobbelte vindere fra AC Milan velkommen til BayArena.

Rossoneri er også et hold i form efter at være kommet sig over en vaklende start på sæsonen, og de vil være opsatte på at vende deres europæiske skæbne efter et 3-1-nederlag på hjemmebane til Liverpool på første spilledag.

Onsdag den 2. oktober

Aston Villa vs Bayern München - 21:00 CET

Det tegner til at blive en stor aften på Villa Park, når Unai Emerys mandskab er vært for de seksdobbelte europamestre Bayern München i Aston Villas første Champions League-kamp på hjemmebane nogensinde.

The Villans har gode minder om at spille mod Bayern efter at have slået dem i Europa Cup-finalen i 1982, og de vil være fast besluttede på at fortsætte deres meget lovende start på sæsonen onsdag aften.

Bayern rejser dog til West Midlands i forrygende form under den nye manager Vincent Kompany og har fundet vej til nettet 30 gange i løbet af sæsonens første syv kampe, herunder en 9-2-sejr over Dinamo Zagreb for to uger siden.

Bayerns seneste form
Bayerns seneste formFlashscore

Liverpool mod Bologna - Kl. 21:00 

Efter et år væk fra Europas største klubturnering vender Champions League-fodbold tilbage til Anfield, når Liverpool byder velkommen til turneringsdebutanterne Bologna i et spændende opgør.

The Reds fortsatte deres imponerende start på livet under Arne Slot med en smal sejr over Wolves i lørdags, som har løftet dem til toppen af tabellen i Premier League, men deres seneste møde med en italiensk modstander i skikkelse af Atalanta sidste år endte i en slem skuffelse. 

Hvad angår Bologna, har det været et par vanskelige måneder for Vincenzo Italiano's hold, men efter lovende præstationer mod Monza og Atalanta på det seneste kan de meget vel være ved at genfinde den form, der førte dem til en femteplads i Serie A i sidste sæson.

Torsdag den 3. oktober

FC Porto vs Manchester United - 21:00 CET

Efter at have smidt point i deres Europa League-åbner mod FC Twente i sidste uge, før de bukkede under for et katastrofalt hjemmebanenederlag til Tottenham i weekenden, er træner Erik ten Hag under enormt pres, når hans Manchester United-hold står over for en vanskelig test mod de europæiske traditionsklubber Porto.

De dyrt sammensatte røde djævle bør være en af favoritterne i turneringen, men med kun tre sejre i de første otte kampe på tværs af alle turneringer er stemningen omkring Old Trafford-klubben på et absolut lavpunkt i øjeblikket.

Med det i baghovedet vil Porto helt have masser af tro på chancen  for at få sæsonens første europæiske sejr, når de vender tilbage til Estadio do Dragao efter et skuffende 3-2-nederlag mod Bodø/Glimt i Norge.

Indbyrdes møder
Indbyrdes møderFlashscore