Galatasaray henter sensationel sejr på Old Trafford trods to Højlund-scoringer

United
UnitedProfimedia
Trods to mål af Rasmus Højlund kunne Galatasaray rejse fra Old Trafford med en nærmest sensationel 3-2 sejr over Manchester United i en kamp, hvor Casemiro blev udvist i slutfasen og hvor tyrkerne endda tillod sig at brænde et straffespark.

Manchester United med Rasmus Højlund i startopstillingen og med Christian Eriksen på bænken startede som ventet som lyn og torden mod Galatasaray, og lagde enormt pres på gæsterne, som med det samme blev presset langt ned mod deres eget mål.

Og efter 16 minutter måtte det tyrkiske bolværk give efter, da Rasmus Højlund fik scoret sit andet Champions League mål efter at han også fandt nettet i Uniteds første kamp mod Bayern München.

Casemiro sendte Marcus Rashford afsted på kanten og den engelske landsholdsforward leverede et fantastisk præcis indlæg til Rasmus Højlund, der sendte et hårdt hovedstød forbi Fernando Muslera i tyrkernes mål.

Men efter at Højlund havde haft en fin chance for at fordoble sin målhøst var det Galatasaray, der imod spil og chancer udlignede via den tidligere United-spiller Wilfried Zaha. En lang bold bold fremad røg forbi Raphael Varane og Zaha holdt Diogo Dalot væk, mens hans afslutning ramte jorden og røg i en bue over Andre Onana.

Efter 30 minutter fik Højlund også stor ros fra hjemmepublikummet, da han afskærmede sin markør og sendte Rashford afsted med en pragtfuld aflevering. Rashford sendte den videre til den overlappende Sofyan Amrabat, som sendte den på tværs til Mason Mount, hvis afslutning blev delvist blokeret af det tyrkiske forsvar.

Manchester United-Galatasaray Statistik
Manchester United-Galatasaray StatistikFlashare

Ni minutter efter pausen fik Rashford en eminent chance for at give United føringen igen, da Christian Eriksen, der var kommet ind efter pausen, sendte ham afsted med en perfekt-timet aflevering.

Men i stedet for at gå direkte på mål ventede Rashford og ville spille den på tværs til den fremstormende Bruno Fernandes med det resultat at

Sacha Boey nåede tilbage og fik tacklet.

Men efter 67 minutter fik Højlund så Old Trafford til at eksplodere igen, da Davison Sanchez gled omkring midterlinjen, Højlund indledte straks et fantastisk raid mod tyrkernes mål, hvor han holdt Galatasaray's forsvarere væk og til sidst afsluttede med et sensationelt lob over Muslera.

Blot fire minutter efter fik de tyrkiske gæster bragt Old Trafford til stilhed, da de udlignede på flotteste vis. Baris Yilmaz brød flot igennem på kanten og leverede et præcist indlæg til Kerem Akturkoglu, der sendte bolden køligt i netmaskerne uden for Onanas rækkevidde.

Situationen blev så endnu værre for United efter 76 minutter, da Onana midslykkedes med en aflevering til Casemiro, Dries Mertens smuttede imellem og Casemiro nedlagde Mertens. Straffespark og rødt kort til Casemiro.

Mauro Icardi brændte efterfølgende straffesparket, da han skød forbi mål, men det var en stakket frist for United for syv minutter før tid gjorde argentineren skaden god igen, da han løftede bolden over Onana med United-forsvarerne som passive tilskuere.