Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Galatasaray-ultras bandlyser mobiltelefoner på tribunen inden United-brag: "Gå i krig!"

Opdateret
United kan forvente krigerisk stemning fra tribunen - og på banen - på Rams Park.
United kan forvente krigerisk stemning fra tribunen - og på banen - på Rams Park.X/Twitter
Manchester United og Galatasary mødes onsdag aften i Istanbul til det, der kan blive Manchester Uniteds sidst opgør i Champions League i denne sæson. Efter en tyrkisk sejr i det omvendte opgør på Old Trafford er der ingen tvivl om, at opbakningen til hjemmeholdet på Rams Park vil være med vindstyrke 12, og det bliver understreget af en besked, som Galatasarays ultras-fangruppering netop har sendt ud via de sociale medier.

Heraf fremgår det således, at der ikke vil blive tilladt nogen former for anvendelse af mobiltelefoner eller sociale medier under kampen. 

Galatasaray og tyrkisk fodbold generelt har sig lidt af et ry i international fodbold.

Og navnlig Manchester United har været indblandet i nogle mildest talt intense opgør igennem historien, hvor Eric Cantona fik knippelsuppe efter at have modtaget et rødt kort, og anfører Steve Bruce blev smidt ned af nogle trapper i forbindelse med et 0-0 opgør i Champions League i 1993 - hvor United vel at mærke var blevet sendt ud efter 3-3 i den første kamp på Old Trafford og 0-0 i Istanbul.

Ali Sami Yen, som stadion var kendt som dengang, er både nu og dengang blevet kendt under det charmerende øgenavn "Helvede", og op til onsdagens kamp opfordrer fangruppering UltrAslan altså til "90 minutters aggressiv support - gå i krig sammen med holdet!"

Man kan som United-fan altså roligt regne med en over gennemsnittet intens aften på kontoret. Rasmus Højlund har været skadet, men har trænet med holdet i dagene op til kampen og forventes at komme i spil.

Galatasaray ligger inden kampen placeret som nummer tre med fire points, mens United ligger som nummer fire med tre points i gruppen.

Et nederlag til Manchester vil altså betyde endegyldigt til United i CL-sammenhæng, selvom de dog vil kunne indhente FCK på tredjepladsen - med mindre, FCK selvfølgelig slår Bayern München på Allianz Arena.

Stillinge
StillingeFlashscore

Følg kampen LIVE fra kl. 18.45